herkese merhabalar :)
Praetor Emekli Yönetici huri$' Alıntı: kimler var bu gece Genişletmek için tıkla ... İmzası kural dışı olan bir huriş var mesela
huri$' Alıntı: kimler var bu gece Genişletmek için tıkla ... İmzası kural dışı olan bir huriş var mesela
huri$ Üye Praetor' Alıntı: İmzası kural dışı olan bir huriş var mesela Genişletmek için tıkla ... sahimi peki hemen silerim nolcak nasilsin bu arada
Praetor' Alıntı: İmzası kural dışı olan bir huriş var mesela Genişletmek için tıkla ... sahimi peki hemen silerim nolcak nasilsin bu arada
Perfect! Üye arslansem' Alıntı: İyi geceler halil hoşbulduk abla Genişletmek için tıkla ... nasılsınsınız cümleten --------------- Ekleme --------------- huri$' Alıntı: eeeeeeeeeeeeee dokulun bakalim naaptiniz nassiniz Genişletmek için tıkla ... delirdim sanırım onun dışında pek bişey yok
arslansem' Alıntı: İyi geceler halil hoşbulduk abla Genişletmek için tıkla ... nasılsınsınız cümleten --------------- Ekleme --------------- huri$' Alıntı: eeeeeeeeeeeeee dokulun bakalim naaptiniz nassiniz Genişletmek için tıkla ... delirdim sanırım onun dışında pek bişey yok
Praetor Emekli Yönetici Teşekkürler Huriş İyi olmaya çalışıyoruz ne olsun... Sen nasılsın, diğer arkadaşlar nasıllar? Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) Praetor*, halil09*, arslansem, huri$*, RUMMAN*
Teşekkürler Huriş İyi olmaya çalışıyoruz ne olsun... Sen nasılsın, diğer arkadaşlar nasıllar? Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) Praetor*, halil09*, arslansem, huri$*, RUMMAN*
arslansem Üye huri$' Alıntı: eeeeeeeeeeeeee dokulun bakalim naaptiniz nassiniz Genişletmek için tıkla ... Valla bugün ben çok yoruldum abla.Telefon aldım kendime Gezdim dolaştım yeni geldim.Sen?
huri$' Alıntı: eeeeeeeeeeeeee dokulun bakalim naaptiniz nassiniz Genişletmek için tıkla ... Valla bugün ben çok yoruldum abla.Telefon aldım kendime Gezdim dolaştım yeni geldim.Sen?
arslansem Üye Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) arslansem Ben niye göremiyorum
Perfect! Üye Praetor' Alıntı: Yalnız konuya giren Semih de kendisini yalnız görüyor Genişletmek için tıkla ...
arslansem Üye Praetor' Alıntı: Yalnız konuya giren Semih de kendisini yalnız görüyor Genişletmek için tıkla ... Çoh mu gomih
Praetor' Alıntı: Yalnız konuya giren Semih de kendisini yalnız görüyor Genişletmek için tıkla ... Çoh mu gomih
arslansem Üye huri$' Alıntı: ben iyiyim cok sukur erkekim efe ile ugra$ip duruyorum Genişletmek için tıkla ... Yirim ben onu yirim
huri$' Alıntı: ben iyiyim cok sukur erkekim efe ile ugra$ip duruyorum Genişletmek için tıkla ... Yirim ben onu yirim
Perfect! Üye huri$' Alıntı: ben iyiyim cok sukur erkekim efe ile ugra$ip duruyorum Genişletmek için tıkla ... allah iyilik versin
huri$' Alıntı: ben iyiyim cok sukur erkekim efe ile ugra$ip duruyorum Genişletmek için tıkla ... allah iyilik versin