Ne gibi bişey önerelim mesela?
fnldstntn Üye zibidi39' Alıntı: sıgaraaa onerrırıım sana Genişletmek için tıkla ... Sigara sağliğa zararlı...
Perfect! Üye zibidi39' Alıntı: sıgaraaa onerrırıım sana Genişletmek için tıkla ... yok ya sevmem ben valla bende bilmiyom ne önerceğinizi bilsem sormam
zibidi39' Alıntı: sıgaraaa onerrırıım sana Genişletmek için tıkla ... yok ya sevmem ben valla bende bilmiyom ne önerceğinizi bilsem sormam
fnldstntn Üye halil09' Alıntı: valla başım ağrıyo sıkıldım hava sıcak bişey önerin bana Genişletmek için tıkla ... Bence kendine bol buzlu bil içecek al..
halil09' Alıntı: valla başım ağrıyo sıkıldım hava sıcak bişey önerin bana Genişletmek için tıkla ... Bence kendine bol buzlu bil içecek al..
s@hr@ Üye FinalDestinatioN' Alıntı: sahra yokmu her gece burda olurdu... Genişletmek için tıkla ... 10 dk. sonra ordayım
FinalDestinatioN' Alıntı: sahra yokmu her gece burda olurdu... Genişletmek için tıkla ... 10 dk. sonra ordayım
fnldstntn Üye sahra25' Alıntı: 10 dk. sonra ordayım Genişletmek için tıkla ... Oooo sahra nerelerdesin gözlerimiz yollarda kaldı... haltie' Alıntı: selamlar.. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin halit sen buralara uğrarmıydın? Bekıyorum avatar imza değişmiş daha bi yakışıklı olmuşun...
sahra25' Alıntı: 10 dk. sonra ordayım Genişletmek için tıkla ... Oooo sahra nerelerdesin gözlerimiz yollarda kaldı... haltie' Alıntı: selamlar.. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin halit sen buralara uğrarmıydın? Bekıyorum avatar imza değişmiş daha bi yakışıklı olmuşun...
Perfect! Üye FinalDestinatioN' Alıntı: Oooo sahra nerelerdesin gözlerimiz yollarda kaldı... Hoşgeldin halit sen buralara uğrarmıydın? Bekıyorum avatar imza değişmiş daha bi yakışıklı olmuşun... Genişletmek için tıkla ... bende halitmi oluyorum ya bide düzeltme yapmış bizi yalancı çıkarıyo ben halil o halit
FinalDestinatioN' Alıntı: Oooo sahra nerelerdesin gözlerimiz yollarda kaldı... Hoşgeldin halit sen buralara uğrarmıydın? Bekıyorum avatar imza değişmiş daha bi yakışıklı olmuşun... Genişletmek için tıkla ... bende halitmi oluyorum ya bide düzeltme yapmış bizi yalancı çıkarıyo ben halil o halit
Perfect! Üye sahra25' Alıntı: 10 dk. sonra ordayım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Selamünaleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyilik sen nasılsın --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: selamlar.. Genişletmek için tıkla ... selam hoşgeldin ''HALİT''
sahra25' Alıntı: 10 dk. sonra ordayım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Selamünaleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyilik sen nasılsın --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: selamlar.. Genişletmek için tıkla ... selam hoşgeldin ''HALİT''
Tuba Üye halil09' Alıntı: bende halitmi oluyorum ya ben halil o halit Genişletmek için tıkla ... selamlar... halit http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/su-vereydi-iyiydi-382375.html gülmek isteyenler...
halil09' Alıntı: bende halitmi oluyorum ya ben halil o halit Genişletmek için tıkla ... selamlar... halit http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/su-vereydi-iyiydi-382375.html gülmek isteyenler...
s@hr@ Üye halil09' Alıntı: hoşgeldin --------------- Ekleme --------------- iyilik sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyi sayılırım sen nasılsın
halil09' Alıntı: hoşgeldin --------------- Ekleme --------------- iyilik sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyi sayılırım sen nasılsın
Perfect! Üye RUMMAN' Alıntı: selamlar... halit http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/su-vereydi-iyiydi-382375.html gülmek isteyenler... Genişletmek için tıkla ... birilieri karıştırıyo hep --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: İyi sayılırım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyilik
RUMMAN' Alıntı: selamlar... halit http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/su-vereydi-iyiydi-382375.html gülmek isteyenler... Genişletmek için tıkla ... birilieri karıştırıyo hep --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: İyi sayılırım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyilik
s@hr@ Üye haltie' Alıntı: Sağol halit sen nasılsın selam sahra hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk nasılsın Halit
haltie' Alıntı: Sağol halit sen nasılsın selam sahra hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk nasılsın Halit
Perfect! Üye haltie' Alıntı: Sağol halit sen nasılsın selam sahra hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... iyilik