bende iyiyim sağol yasminöz sen buralar :D iyilik halil seni sormalı sahra hoşgeldin
s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: hüzünlendirme bizi sahra...hem sıcak hem hüzün yıkmasın bizi... Genişletmek için tıkla ... şimdi bi sitede gördüm hoşuma gitti isterseniz neşeli bişeyler buluyum
yasminoz' Alıntı: hüzünlendirme bizi sahra...hem sıcak hem hüzün yıkmasın bizi... Genişletmek için tıkla ... şimdi bi sitede gördüm hoşuma gitti isterseniz neşeli bişeyler buluyum
Yasminozz Üye napalım sıkmayalım dedik insanları başka yerlerde... :trip bul bul neşeli şeyler olsun...ağlamayalım yine...
napalım sıkmayalım dedik insanları başka yerlerde... :trip bul bul neşeli şeyler olsun...ağlamayalım yine...
Tuba Üye haltie' Alıntı: bende iyiyim sağol yasminöz sen buralar iyilik halil seni sormalı sahra hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... burdasın işte birazda mekanına bak herkes geliyor sen yoksun ondan sonra ağlıyorsun
haltie' Alıntı: bende iyiyim sağol yasminöz sen buralar iyilik halil seni sormalı sahra hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... burdasın işte birazda mekanına bak herkes geliyor sen yoksun ondan sonra ağlıyorsun
Perfect! Üye haltie' Alıntı: iyilik halil seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyilik yuvarlanıp gidiyoz
goldonfreeman Üye nese arkadaslar ben kacar pek konusamadık bugun ama olsun bensız devcam edın siz herkese ıyı geceler
Perfect! Üye sahra25' Alıntı: şimdi bi sitede gördüm hoşuma gitti isterseniz neşeli bişeyler buluyum Genişletmek için tıkla ... neşeli bişeyler ne ya şiir varmı neşeli
sahra25' Alıntı: şimdi bi sitede gördüm hoşuma gitti isterseniz neşeli bişeyler buluyum Genişletmek için tıkla ... neşeli bişeyler ne ya şiir varmı neşeli
Perfect! Üye goldonfreeman' Alıntı: nese arkadaslar ben kacar pek konusamadık bugun ama olsun bensız devcam edın siz herkese ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... kendine iyi davran --------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: selam cümleten ( önce Halit'e kızdım ) nasılsınz... Genişletmek için tıkla ... iyilik sen nasılsın
goldonfreeman' Alıntı: nese arkadaslar ben kacar pek konusamadık bugun ama olsun bensız devcam edın siz herkese ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... kendine iyi davran --------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: selam cümleten ( önce Halit'e kızdım ) nasılsınz... Genişletmek için tıkla ... iyilik sen nasılsın
Yasminozz Üye Böyledir kısrağın deli çağları Çalmadan oynuyo kıza bak hele Ben yarattım diyo alçak dağları Kafirin verdiği poza bak hele!
Böyledir kısrağın deli çağları Çalmadan oynuyo kıza bak hele Ben yarattım diyo alçak dağları Kafirin verdiği poza bak hele!
haltie Üye Dönerse senindir,dönmezse zaten hiç senin olmamıştır diye bir şey yok.. Dönecek. Bir katil, olay mahaline mutlaka geri döner !...
Dönerse senindir,dönmezse zaten hiç senin olmamıştır diye bir şey yok.. Dönecek. Bir katil, olay mahaline mutlaka geri döner !...
Perfect! Üye yasminoz' Alıntı: Böyledir kısrağın deli çağları Çalmadan oynuyo kıza bak hele Ben yarattım diyo alçak dağları Kafirin verdiği poza bak hele! Genişletmek için tıkla ...
yasminoz' Alıntı: Böyledir kısrağın deli çağları Çalmadan oynuyo kıza bak hele Ben yarattım diyo alçak dağları Kafirin verdiği poza bak hele! Genişletmek için tıkla ...
Tuba Üye haltie' Alıntı: gelen fırçalasın zaten Genişletmek için tıkla ... kim fırçalamış fırça nerde halil09' Alıntı: kendine iyi davran --------------- Ekleme --------------- iyilik sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağolasın bende iyiyim Halil...
haltie' Alıntı: gelen fırçalasın zaten Genişletmek için tıkla ... kim fırçalamış fırça nerde halil09' Alıntı: kendine iyi davran --------------- Ekleme --------------- iyilik sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağolasın bende iyiyim Halil...
s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: Böyledir kısrağın deli çağları Çalmadan oynuyo kıza bak hele Ben yarattım diyo alçak dağları Kafirin verdiği poza bak hele! Genişletmek için tıkla ...
yasminoz' Alıntı: Böyledir kısrağın deli çağları Çalmadan oynuyo kıza bak hele Ben yarattım diyo alçak dağları Kafirin verdiği poza bak hele! Genişletmek için tıkla ...
Yasminozz Üye Bilmem neyin nesi kimin sıpası Çözüldü göynümün katmerli pası Göğüs göğüs değil füze rampası Şafak mı söküyo yüze bak hele
Bilmem neyin nesi kimin sıpası Çözüldü göynümün katmerli pası Göğüs göğüs değil füze rampası Şafak mı söküyo yüze bak hele
Yasminozz Üye Üst yanı Asyalı alt yanı Frenk Her adım atış bir başka ahenk Ela mı bela mı bilmem ki ne renk Şu cellat bakışlı göze bak hele
Üst yanı Asyalı alt yanı Frenk Her adım atış bir başka ahenk Ela mı bela mı bilmem ki ne renk Şu cellat bakışlı göze bak hele
Perfect! Üye yasminoz' Alıntı: Bilmem neyin nesi kimin sıpası Çözüldü göynümün katmerli pası Göğüs göğüs değil füze rampası Şafak mı söküyo yüze bak hele Genişletmek için tıkla ... sahra25' Alıntı: Ben garip bir aşık , elimde çatal kaşık . Aşkı yedim bitirdim , sana kaldı bulaşık . Genişletmek için tıkla ...
yasminoz' Alıntı: Bilmem neyin nesi kimin sıpası Çözüldü göynümün katmerli pası Göğüs göğüs değil füze rampası Şafak mı söküyo yüze bak hele Genişletmek için tıkla ... sahra25' Alıntı: Ben garip bir aşık , elimde çatal kaşık . Aşkı yedim bitirdim , sana kaldı bulaşık . Genişletmek için tıkla ...