Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
cümleten iyiyim arkadaşlar(sinek ve sıcağı saymazsak) siz nasılsınız

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
sıcak derdı war sınek derdı yok allaha sukurler olsun

s@hr@

s@hr@

Üye
Sıcak delirtiyor:aha:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
aynen yaaa....bi gıdım mı esmez rüzgar offff... :( balkon ii de oda sıcak...balkonda mı uyusam ne... :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Yapılan araştırmalara göre bu sıcak havalarda insanlar gece uykusunu alamadığı için, gündüz agresif tavırlar gösterebiliyomuş.Akşamları kahve ve çay tüketmemek ve yatmadan önce duş almak gerekiyomuş.

s@hr@

s@hr@

Üye
Yapılan araştırmalara göre bu sıcak havalarda insanlar gece uykusunu alamadığı için, gündüz agresif tavırlar gösterebiliyomuş.Akşamları kahve ve çay tüketmemek ve yatmadan önce duş almak gerekiyomuş.

Evet sinirlilik yapıyor :D

Tuba

Tuba

Üye
:allalla: akşam haberlerindemiyiz :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Atlamamışsın olayı tebrik ediyorum Rumman :D

Perfect!

Üye
:nono::nono: su ayran cola m.suyu onlara ne oldu

yav onlarda güzel içeceklerde yeri farklı tabi :ehe

--------------- Ekleme ---------------

sağolsın bizi aydınlattın :)
3-4 saat uyusam iyidir ya fazlası zarar zaten

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
kasımpasadakı eve ruzgar gırıo merterdekı ewde ruzgardan eser yok oyuzden kasımpasadayım okullar acılana kadar :D

Perfect!

Üye
kasımpasadakı eve ruzgar gırıo merterdekı ewde ruzgardan eser yok oyuzden kasımpasadayım okullar acılana kadar :D

ya istanbulda öyle

kadıköyde kaldım sıcaktan öldüm
avrupa tarafında ne vardı en uçta adı aklıma gelmedi neyse işte orda kaldım pencere açamıyosun öyle bişey di

--------------- Ekleme ---------------

ha kemerburgaz dı sanırım

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ilçeden ilçeye gitmeye gerek yok ilçenin kendi içi bile farklı... :D anneannemin evi püfür püfür bizimki idare eder teyzemin ev hamam gibi...5 er dk mesafemiz var araba ile... :D

Üst Alt