Merhaba gececiler... |-) hoşgeldin nasılsın
Perfect! Üye Mehmet' Alıntı: Hoşbuldum Halil Sahra yolumu kaybettim kapı nerde Ata iyi geceler Genişletmek için tıkla ... abi o sağ elindeki şey var ya onu sağ çapraz yap sonra soldaki tuşuna bas
Mehmet' Alıntı: Hoşbuldum Halil Sahra yolumu kaybettim kapı nerde Ata iyi geceler Genişletmek için tıkla ... abi o sağ elindeki şey var ya onu sağ çapraz yap sonra soldaki tuşuna bas
Perfect! Üye FinalDestinatioN' Alıntı: Selamünaleyküm gececiler... Genişletmek için tıkla ... a.s hoş geldin (3.500 ü de attım )
FinalDestinatioN' Alıntı: Selamünaleyküm gececiler... Genişletmek için tıkla ... a.s hoş geldin (3.500 ü de attım )
Mehmet Emekli Yönetici Yok Halil çıkamadım kapı kilitlenmiştir diyor Kaldı 1500 albay olmaya Aleyküm Selam Adaş
fnldstntn Üye halil09' Alıntı: a.s hoş geldin (3.500 ü de attım ) Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum... (3.500 hayırlı olsun )
halil09' Alıntı: a.s hoş geldin (3.500 ü de attım ) Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum... (3.500 hayırlı olsun )
Perfect! Üye Mehmet' Alıntı: Yok Halil çıkamadım kapı kilitlenmiştir diyor Kaldı 1500 albay olmaya Aleyküm Selam Adaş Genişletmek için tıkla ... hayırlısı abi --------------- Ekleme --------------- FinalDestinatioN' Alıntı: Hoşbuldum... (3.500 hayırlı olsun ) Genişletmek için tıkla ... sağolasın
Mehmet' Alıntı: Yok Halil çıkamadım kapı kilitlenmiştir diyor Kaldı 1500 albay olmaya Aleyküm Selam Adaş Genişletmek için tıkla ... hayırlısı abi --------------- Ekleme --------------- FinalDestinatioN' Alıntı: Hoşbuldum... (3.500 hayırlı olsun ) Genişletmek için tıkla ... sağolasın
Perfect! Üye ΛKƧİ;2518213' Alıntı: Bugun benım dogum gunum!.. Hem sarhosum hem yastayımmm Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: yeni gelenler hoşgelmiş --------------- Ekleme --------------- 3503 hayırlı olsun Halil Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
ΛKƧİ;2518213' Alıntı: Bugun benım dogum gunum!.. Hem sarhosum hem yastayımmm Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: yeni gelenler hoşgelmiş --------------- Ekleme --------------- 3503 hayırlı olsun Halil Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
s@hr@ Üye ΛKƧİ;2518213' Alıntı: Bugun benım dogum gunum!.. Hem sarhosum hem yastayımmm Genişletmek için tıkla ... Doğum günün kutlu olsun
ΛKƧİ;2518213' Alıntı: Bugun benım dogum gunum!.. Hem sarhosum hem yastayımmm Genişletmek için tıkla ... Doğum günün kutlu olsun
Aksi Üye renktasss cıddıyım tabı tesekkur ederım (= yaslandık sahramm fıstıgım cok tesekkuyy ederımmm