Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

zibidi39

zibidi39

Üye
abi naptın sen ya o sayılar gercek mı..ek puanlı halı mı barı
istersen ereyım tc kımlık nomu gır sorula
Hey maşallah zibidi :D
ya dalga gecme be oglum hıc bı yere gıdemıom 4 yıllık bu sıralamalarla
puanlara gore tercıh yapsam yuzde yuz burslu ozel unıler bıle tutuyo

bu arad tuba o yorumunu anlayamadım arkadasım dusukmu bu puanlar sence yuksekmı?

bu arada ekpuan fılan yok anadolu ogretmenlısesı yada meslek lısesı degılım yabancı dil agırlıklı anadolu lısesı mezunuyum

arslansem

arslansem

Üye
Yaş kaç senin zibidi?:hmmm

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
istersen ereyım tc kımlık nomu gır sorula

ya dalga gecme be oglum hıc bı yere gıdemıom 4 yıllık bu sıralamalarla
puanlara gore tercıh yapsam yuzde yuz burslu ozel unıler bıle tutuyo

bu arad tuba o yorumunu anlayamadım arkadasım dusukmu bu puanlar sence yuksekmı?

bu arada ekpuan fılan yok anadolu ogretmenlısesı yada meslek lısesı degılım yabancı dil agırlıklı anadolu lısesı mezunuyum
valla eger dogru anladıysan rakamlar dogruysa bıraz düşük
benım 16 bınlerde hala yerlesebılırmıyım dıye teddütlerım var..ama tabı bölümden bölüme fark edıyor sayısalcıyım ben..hangı bölümleri istıyosun yada ek puan nye gelmedı anlamadım cok bırsey
belkı acıkögrtım yazabılırsın klavuzu ıncele ıyıce basarı puanına göre

zibidi39

zibidi39

Üye
Yaş kaç senin zibidi?:hmmm
yas 20
valla eger dogru anladıysan rakamlar dogruysa bıraz düşük
benım 16 bınlerde hala yerlesebılırmıyım dıye teddütlerım var..ama tabı bölümden bölüme fark edıyor sayısalcıyım ben..hangı bölümleri istıyosun yada ek puan nye gelmedı anlamadım cok bırsey
belkı acıkögrtım yazabılırsın klavuzu ıncele ıyıce basarı puanına göre

anadolu lısesı mezunlarına ek puan gelmıo kı acık ogretım garantı tutuyo zaten ıkısat yada ısletme ıstıom hıc bırı olmassa arkeoljı okıcam 4 sene sonra zaeten cewlet polıs olarak alcak yada askerde kalcam

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yas 20

anadolu lısesı mezunlarına ek puan gelmıo kı acık ogretım garantı tutuyo zaten ıkısat yada ısletme ıstıom hıc bırı olmassa arkeoljı okıcam 4 sene sonra zaeten cewlet polıs olarak alcak yada askerde kalcam
nasıl gelmıyo ya yenı mı cıktı..
olurmu öyle sey emınmısın..

zibidi39

zibidi39

Üye
yooo neden gelsınkı onu anlamdım ek puan anadolu ogretemn lıselerıne gelıo eger ogretmenlık tercıh ederlerse bıde meslek lıselerıne kendı bolumlerının 4 yıllıklarını tercıh ederlese

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yooo neden gelsınkı onu anlamdım ek puan anadolu ogretemn lıselerıne gelıo eger ogretmenlık tercıh ederlerse bıde meslek lıselerıne kendı bolumlerının 4 yıllıklarını tercıh ederlese
valla senden duydum evet meslek lıselerıne gelıyo düzliselerede gelıyor ayrıyetten ben sızın okuldanda gelıyor bılıyodum..
anladım
benım cıkmam gerek uyuycam gec oldu iyi geceler herkese
eger yardımcı olmam gereken kafana takılan bırsey olursa pm atarsın yardımcı olurum artık klavuzu ıncelemekten ,üniversitelere bakmaktan uzman oldum ,burslu tam burslu sartları neler yurtdısında okumak,dikeygecıs vs vs..olmadı konu acalım tercıhlerden önce degerlendırırz herkes yazar tercıhlerını yardımcı oluruz..

zibidi39

zibidi39

Üye
supersın tuba bu konuyu acmanı beklıyorum

arslansem

arslansem

Üye
İyi geceler maxicep..

Love Prince

Love Prince

Üye
herkese iyi geceler :bye2: