:dance:Lets go !!!
s@hr@ Üye bak yine gitmiş saat 00:59 --------------- Ekleme --------------- zibidi39' Alıntı: selam mıllet Genişletmek için tıkla ... aleykümselam
bak yine gitmiş saat 00:59 --------------- Ekleme --------------- zibidi39' Alıntı: selam mıllet Genişletmek için tıkla ... aleykümselam
s@hr@ Üye Tuba_erva' Alıntı: böytt ben geldımhayırlı geceler herkese Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler sanada Tubiş nasılsın
Tuba_erva' Alıntı: böytt ben geldımhayırlı geceler herkese Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler sanada Tubiş nasılsın
zibidi39 Üye haltie' Alıntı: Aleykümselam zibidi kardeş isim neydi? hoşgeldin tuba isim neydi kim gitmiş sahra Genişletmek için tıkla ... benım ısım ugur
haltie' Alıntı: Aleykümselam zibidi kardeş isim neydi? hoşgeldin tuba isim neydi kim gitmiş sahra Genişletmek için tıkla ... benım ısım ugur
fnldstntn Üye zibidi39' Alıntı: selam mıllet Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Tuba_erva' Alıntı: böytt ben geldımhayırlı geceler herkese Genişletmek için tıkla ... hoş geldin
zibidi39' Alıntı: selam mıllet Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Tuba_erva' Alıntı: böytt ben geldımhayırlı geceler herkese Genişletmek için tıkla ... hoş geldin
s@hr@ Üye haltie' Alıntı: Aleykümselam zibidi kardeş isim neydi? hoşgeldin tuba isim neydi kim gitmiş sahra Genişletmek için tıkla ...
haltie' Alıntı: Aleykümselam zibidi kardeş isim neydi? hoşgeldin tuba isim neydi kim gitmiş sahra Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye haltie' Alıntı: Aleykümselam zibidi kardeş isim neydi? hoşgeldin tuba isim neydi kim gitmiş sahra Genişletmek için tıkla ... hosbulduk ne içtin halit efes,absolut kafan güzel --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Hayırlı geceler sanada Tubiş nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyimmm sen nasılsın hayatımın anlamı
haltie' Alıntı: Aleykümselam zibidi kardeş isim neydi? hoşgeldin tuba isim neydi kim gitmiş sahra Genişletmek için tıkla ... hosbulduk ne içtin halit efes,absolut kafan güzel --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Hayırlı geceler sanada Tubiş nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyimmm sen nasılsın hayatımın anlamı
Tuba.Erva Üye FinalDestinatioN' Alıntı: aleyküm selam hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk
s@hr@ Üye ben değil sensin --------------- Ekleme --------------- Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk ne içtin halit efes,absolut kafan güzel --------------- Ekleme --------------- iyiyimmm sen nasılsın hayatımın anlamı Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim canısı Halit le uğraşırım
ben değil sensin --------------- Ekleme --------------- Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk ne içtin halit efes,absolut kafan güzel --------------- Ekleme --------------- iyiyimmm sen nasılsın hayatımın anlamı Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim canısı Halit le uğraşırım