vee Aleykum selam halıt hosgeldın.
s@hr@ Üye haltie' Alıntı: selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Halit Bey Mekanda sizi göremedik burdamıydınız
haltie' Alıntı: selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Halit Bey Mekanda sizi göremedik burdamıydınız
Perfect! Üye bende iyiyim --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: ben geldim..... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
bende iyiyim --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: ben geldim..... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
s@hr@ Üye Love Prince' Alıntı: ben geldim..... Genişletmek için tıkla ... Love Prince' Alıntı: hoşbulduk nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin iyiyiz ssen nasılsın
Love Prince' Alıntı: ben geldim..... Genişletmek için tıkla ... Love Prince' Alıntı: hoşbulduk nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin iyiyiz ssen nasılsın
Aksi Üye yenı gelenlerr hossgeelmısssss ne geetırrrmıssssssssssssss :P halıt beyy ııyızzz sukur saolasın
Perfect! Üye ΛKƧİ;2498641' Alıntı: yenı gelenlerr hossgeelmısssss ne geetırrrmıssssssssssssss :P halıt beyy ııyızzz sukur saolasın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk
ΛKƧİ;2498641' Alıntı: yenı gelenlerr hossgeelmısssss ne geetırrrmıssssssssssssss :P halıt beyy ııyızzz sukur saolasın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk
Love Prince Üye sahra25' Alıntı: Hoşgeldin iyiyiz ssen nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk iyiyim sağolasın
sahra25' Alıntı: Hoşgeldin iyiyiz ssen nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk iyiyim sağolasın