Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Love Prince

Love Prince

Üye
iyi geceler halil :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
sıkıldımmmmmmmmm:cry:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hayrola neyden sıkıldın anlat bakiyim
of ya bende bılmıyorum yarın basvuruya gıtcem..kesin işe alıncam ama kararsız kaldım..sınava 2 ay kalmıs ..evet cok guzel derslerde bıttı gecen seferkı gbı yok dersanem var o yuzden gelmıycem demıycem ..suan sadece denemelere gıtcem cunku dersler bıttı..ama sınavı kazanamam dıye korkuyorumm:sopa:

Love Prince

Love Prince

Üye
of ya bende bılmıyorum yarın basvuruya gıtcem..kesin işe alıncam ama kararsız kaldım..sınava 2 ay kalmıs ..evet cok guzel derslerde bıttı gecen seferkı gbı yok dersanem var o yuzden gelmıycem demıycem ..suan sadece denemelere gıtcem cunku dersler bıttı..ama sınavı kazanamam dıye korkuyorumm:sopa:

korkma yahu inşallah kazanırsın :) ben günlük 3 saat çalışıyorum en az kpss ye ben inanıyorum bu sefer kazanacağıma sende inan, sen kendine güvendikten sonra gerisi gelir

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
korkma yahu inşallah kazanırsın :) ben günlük 3 saat çalışıyorum en az kpss ye ben inanıyorum bu sefer kazanacağıma sende inan, sen kendine güvendikten sonra gerisi gelir
umarım bu seferde olmazsa kafayı yerim o kesinde..bu sefer dediğime bakma 2.gırısım olcak ama evdekıler cok güvenıyo işte bana kesin yerlesmem gerek bu sefer

arslansem

arslansem

Üye
Ne sınavı,ne işi noluyo :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
merhaba in gençler

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kpss başbelası..hosgeldınız

arslansem

arslansem

Üye
Lisans mı?:hmmm

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
lisans olsa bıtmıstı derdim lisanslar kurtuldu haftasonu

arslansem

arslansem

Üye
2 sene sonra ben de girecem inşallah ama hiçbir bilgim yok yahu :hmmm

arslansem

arslansem

Üye
Kaç soru sorduklarını bile bilmiyorum.Vazgeçtim artık yani içeriğinden falan :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
120 kazık soru:bye2:ben cıkıyorum az uyuyayım belkı düşünmem bukadar iyi geceler

arslansem

arslansem

Üye
Sağol giderayak moral oldu :ehe ben de yatayım bugün 10 saat dersim vardı :aha:
İyi geceler

Üst Alt