hoş buldum Halil nasılsın kardeşim :)
Perfect! Üye İntifada' Alıntı: hoş buldum Halil nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sen nasılsın
İntifada' Alıntı: hoş buldum Halil nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sen nasılsın
Perfect! Üye Love Prince' Alıntı: Fazla ciddiye almayın şu hayatı nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız.. Genişletmek için tıkla ... doğru valla hoşgeldin
Love Prince' Alıntı: Fazla ciddiye almayın şu hayatı nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız.. Genişletmek için tıkla ... doğru valla hoşgeldin
Love Prince Üye halil09' Alıntı: doğru valla hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... doğru söze ne hacet hoşbulduk nasılsın?
halil09' Alıntı: doğru valla hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... doğru söze ne hacet hoşbulduk nasılsın?
Love Prince Üye İntifada' Alıntı: iyiyim kardeşim buralarda olman güzel sen nasılsın leyladan bir haber varmı Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi bende iyiyim 2 gündür şiir yazmadığıma göre haber almışım demekki
İntifada' Alıntı: iyiyim kardeşim buralarda olman güzel sen nasılsın leyladan bir haber varmı Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi bende iyiyim 2 gündür şiir yazmadığıma göre haber almışım demekki
tragedie Emekli Yönetici hÜseyin süpersin ben olaya hiç şiir yönünden bakmadım Hadi bakalım kardeşim devamıda gelir inş
Love Prince Üye İntifada' Alıntı: hÜseyin süpersin ben olaya hiç şiir yönünden bakmadım Hadi bakalım kardeşim devamıda gelir inş Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi bende film indiriyorum bu arada
İntifada' Alıntı: hÜseyin süpersin ben olaya hiç şiir yönünden bakmadım Hadi bakalım kardeşim devamıda gelir inş Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi bende film indiriyorum bu arada
Perfect! Üye Love Prince' Alıntı: doğru söze ne hacet hoşbulduk nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyilik sen nasılsın
Love Prince' Alıntı: doğru söze ne hacet hoşbulduk nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyilik sen nasılsın
Love Prince Üye halil09' Alıntı: iyilik sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağolasın bende iyiyim
Love Prince Üye İntifada' Alıntı: hüseyin bu aralar filmlere bakamıyorum hangi filmi indiriyorsun Genişletmek için tıkla ... bu aralar bende pek film izlemiyorum, 98 yapımı ''Gülün Bittiği Yer'' diye bi filmi indirdim
İntifada' Alıntı: hüseyin bu aralar filmlere bakamıyorum hangi filmi indiriyorsun Genişletmek için tıkla ... bu aralar bende pek film izlemiyorum, 98 yapımı ''Gülün Bittiği Yer'' diye bi filmi indirdim
tragedie Emekli Yönetici Love Prince' Alıntı: bu aralar bende pek film izlemiyorum, 98 yapımı ''Gülün Bittiği Yer'' diye bi filmi indirdim Genişletmek için tıkla ... tamam izle hüseyin senden öğrenirim nasıl bir filmmiş halil09' Alıntı: tekrardan iyi geceler kendinize iyi davranın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Halil kendine iyi bak
Love Prince' Alıntı: bu aralar bende pek film izlemiyorum, 98 yapımı ''Gülün Bittiği Yer'' diye bi filmi indirdim Genişletmek için tıkla ... tamam izle hüseyin senden öğrenirim nasıl bir filmmiş halil09' Alıntı: tekrardan iyi geceler kendinize iyi davranın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Halil kendine iyi bak