Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Perfect!

Üye
format bitti sonunda

s@hr@

s@hr@

Üye
herkes burayı okurken yazayım ,yazmadan ıcım rahat etmıycek ..bugün biraz sinirli gergin davrandım ,tüüm gün hastanelerdeydım hatta 2 gündür sinirlerim altüst oldu..annem ameliyat olcak gereken tetkikleri tamamlayalım derken iyice gerildim..buraya gırınce ne kadar sıkılsamda kendımı iyi hissediyorum,aglasam gülüyorum öyle bırsey ıste..terapi gibi
geldım işim bitince bırkac arkadasa iğneleyıcı mesajlar yazdım hıc değilse küfretmedım ama =)
yinede forumda hep güleryüzlü esprili tanındıgım ıcın bugünkü sıkıntımı onlarada yansıttım az cok olayın farkında olmasada cogu =)
özür dılerım onun ıcın kırdıysam affola..
sizi cok sevıyorum canım ailem benim:sarıl:

hayırlı geceler herkese cıkayım yarın dersanem var ıkı saat geometrıyı eksemde tarıhı kacırmamam gerek..:bye2:

Geçmiş olsun tatlım :sarıl:inşaalah çabuk iyileşir annen :op: anneler herşeyden önemlidir :tebessüm:
hastanelerdeki işlemler geriyor insanı :off:
evet benide sakinleştiriyor maxi :D
iyi geceler :bye2: Allah zihin açıklığı versin:op:

s@hr@

s@hr@

Üye
Allah kolaylık versin :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
herkes burayı okurken yazayım ,yazmadan ıcım rahat etmıycek ..bugün biraz sinirli gergin davrandım ,tüüm gün hastanelerdeydım hatta 2 gündür sinirlerim altüst oldu..annem ameliyat olcak gereken tetkikleri tamamlayalım derken iyice gerildim..buraya gırınce ne kadar sıkılsamda kendımı iyi hissediyorum,aglasam gülüyorum öyle bırsey ıste..terapi gibi
geldım işim bitince bırkac arkadasa iğneleyıcı mesajlar yazdım hıc değilse küfretmedım ama =)
yinede forumda hep güleryüzlü esprili tanındıgım ıcın bugünkü sıkıntımı onlarada yansıttım az cok olayın farkında olmasada cogu =)
özür dılerım onun ıcın kırdıysam affola..
sizi cok sevıyorum canım ailem benim:sarıl:

hayırlı geceler herkese cıkayım yarın dersanem var ıkı saat geometrıyı eksemde tarıhı kacırmamam gerek..:bye2:

oyy kıyamam...Allah yardımcınız olsun..üzülme boşver...insan ne ediyosa kendine ediyo...gerçi elde deil ama yine de denemeli insan...ii geceler mevlam zihin açıklığı versin...:op:

s@hr@

s@hr@

Üye
İyi geceler :bye2: gözler kapanıyor ve ben hala yazıyorum:ehe

Perfect!

Üye
:bye2:

Hkn's

Üye
ii gclr ablacım:bye2:

arslansem

arslansem

Üye
:bottom:

arslansem

arslansem

Üye
Gözüme ilişti bu ikon kullanayım dedim :)

arslansem

arslansem

Üye
Şu asalete şu renklere bak be..İçim açıldı valla..Sarıııııııııııııı

Yasminozz

Yasminozz

Üye
sakin ol...relax relax... :D

Perfect!

Üye
tekrar iyi geceler
kendinize iyi davranın :bye2: