:box:karisti:)::utan:utandım::koş:
Tuba.Erva Üye SadeceMuamma' Alıntı: Belli oluor hiç şüphem yok Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: ama sen gidersen dalga geçicek kimse kalmazki ... Genişletmek için tıkla ... dur artık dalga geçme yeter hadi bende gittm
Revengeful' Alıntı: ama sen gidersen dalga geçicek kimse kalmazki ... Genişletmek için tıkla ... dur artık dalga geçme yeter hadi bende gittm
tragedie Emekli Yönetici Love Prince' Alıntı: sağolasın abi bende iyiyim bende netten iyi geceler mesajları arıyorum Genişletmek için tıkla ... daim olsun kardeşim
Love Prince' Alıntı: sağolasın abi bende iyiyim bende netten iyi geceler mesajları arıyorum Genişletmek için tıkla ... daim olsun kardeşim
Love Prince Üye İntifada' Alıntı: daim olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi sen nokia pc suiteden anlar mısın?
İntifada' Alıntı: daim olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi sen nokia pc suiteden anlar mısın?
tragedie Emekli Yönetici valla kardeşim bende yeni yeni tanışmaya başladım daha önce kullanmıyordum nokia pc suite anlat elimden gelen bir şey olursa yardım ederim
valla kardeşim bende yeni yeni tanışmaya başladım daha önce kullanmıyordum nokia pc suite anlat elimden gelen bir şey olursa yardım ederim