Hoşbulduk Sahra Hanım :bye2:
arslansem Üye DiaBLoS' Alıntı: İstanbul a saat 5 - 5 30 gibi çıkacağım .. Cuma saat 4 gibi de teslim olacağım .. Genişletmek için tıkla ... Bu adama saygı duyun..O bir asker
DiaBLoS' Alıntı: İstanbul a saat 5 - 5 30 gibi çıkacağım .. Cuma saat 4 gibi de teslim olacağım .. Genişletmek için tıkla ... Bu adama saygı duyun..O bir asker
s@hr@ Üye halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Halil iyilik sen nasılsın
halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Halil iyilik sen nasılsın
DiaBLoS Admin yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin cnm.. arslansem' Alıntı: Bu adama saygı duyun..O bir asker Genişletmek için tıkla ... Eyvallah dostum . Sağolasın .
yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin cnm.. arslansem' Alıntı: Bu adama saygı duyun..O bir asker Genişletmek için tıkla ... Eyvallah dostum . Sağolasın .
s@hr@ Üye arslansem' Alıntı: Sahra ablamı diyeyim..Tanışmadık sanki daha önce di mi ? Genişletmek için tıkla ... evet tanışmadık nasıl istersen Sahra diye bilirsin ben takmam genelde Sahra diyorlar
arslansem' Alıntı: Sahra ablamı diyeyim..Tanışmadık sanki daha önce di mi ? Genişletmek için tıkla ... evet tanışmadık nasıl istersen Sahra diye bilirsin ben takmam genelde Sahra diyorlar
DiaBLoS Admin Herkese iyi geceler diliyorum . 4saat sonra kalkacağım . İyi bakın kendinize . Keyifli ve seviyeli sohbetler olsun..
Herkese iyi geceler diliyorum . 4saat sonra kalkacağım . İyi bakın kendinize . Keyifli ve seviyeli sohbetler olsun..
Perfect! Üye sahra25' Alıntı: iyi geceler Halil iyilik sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim
Perfect! Üye haltie' Alıntı: hoşgeldin halil ali nasıl uyanacan kardeşim sen Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum
s@hr@ Üye DiaBLoS™;2439325' Alıntı: Herkese iyi geceler diliyorum . 4saat sonra kalkacağım . İyi bakın kendinize . Keyifli ve seviyeli sohbetler olsun.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Ali Allah yardımcın olsun..... --------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: Eyvallah asker ağabey Sahra ne güzel isim..Gerçek ismin mi? Genişletmek için tıkla ... hayır gerçek ismim değil benimde hoşuma gittiği için nick olarak kullanayım dedim
DiaBLoS™;2439325' Alıntı: Herkese iyi geceler diliyorum . 4saat sonra kalkacağım . İyi bakın kendinize . Keyifli ve seviyeli sohbetler olsun.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Ali Allah yardımcın olsun..... --------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: Eyvallah asker ağabey Sahra ne güzel isim..Gerçek ismin mi? Genişletmek için tıkla ... hayır gerçek ismim değil benimde hoşuma gittiği için nick olarak kullanayım dedim
Yasminozz Üye neyse ben de çıkıyorum...bu aralar hep kendi kendimle konuşuyomuşum gibi hissediyorum...ii geceler...
neyse ben de çıkıyorum...bu aralar hep kendi kendimle konuşuyomuşum gibi hissediyorum...ii geceler...
s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: neyse ben de çıkıyorum...bu aralar hep kendi kendimle konuşuyomuşum gibi hissediyorum...ii geceler... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler yasmi küstün mü
yasminoz' Alıntı: neyse ben de çıkıyorum...bu aralar hep kendi kendimle konuşuyomuşum gibi hissediyorum...ii geceler... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler yasmi küstün mü
arslansem Üye Gerçek isim ne peki? --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: neyse ben de çıkıyorum...bu aralar hep kendi kendimle konuşuyomuşum gibi hissediyorum...ii geceler... Genişletmek için tıkla ... Aaa..Çok ayıp yasminoz..Daha ne kadar yazayım bilmiyorum ki? İyi geceler..
Gerçek isim ne peki? --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: neyse ben de çıkıyorum...bu aralar hep kendi kendimle konuşuyomuşum gibi hissediyorum...ii geceler... Genişletmek için tıkla ... Aaa..Çok ayıp yasminoz..Daha ne kadar yazayım bilmiyorum ki? İyi geceler..