hosgeldınız
s@hr@ Üye ΛKƧİ;2439189' Alıntı: cici gecelerrrrrrr Genişletmek için tıkla ... ay Sibeliiiiiiim sanada cici gecelerrrrrr yagmurufuk' Alıntı: selam gececiler... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Yağmur Tuba_erva' Alıntı: zor ama sevıyorum ya alıstım ugrasmaya ınsanlarlahıc deılse dua alıyosun o var Genişletmek için tıkla ... haklısın tatlım dua herşeyden önemli bi Allah razı olsun deseler bütün yorgunluğun gider
ΛKƧİ;2439189' Alıntı: cici gecelerrrrrrr Genişletmek için tıkla ... ay Sibeliiiiiiim sanada cici gecelerrrrrr yagmurufuk' Alıntı: selam gececiler... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Yağmur Tuba_erva' Alıntı: zor ama sevıyorum ya alıstım ugrasmaya ınsanlarlahıc deılse dua alıyosun o var Genişletmek için tıkla ... haklısın tatlım dua herşeyden önemli bi Allah razı olsun deseler bütün yorgunluğun gider
Tuba.Erva Üye sahra25' Alıntı: ay Sibeliiiiiiim sanada cici gecelerrrrrr Aleykümselam Yağmur haklısın tatlım dua herşeyden önemli bi Allah razı olsun deseler bütün yorgunluğun gider Genişletmek için tıkla ... yani
sahra25' Alıntı: ay Sibeliiiiiiim sanada cici gecelerrrrrr Aleykümselam Yağmur haklısın tatlım dua herşeyden önemli bi Allah razı olsun deseler bütün yorgunluğun gider Genişletmek için tıkla ... yani
Tuba.Erva Üye DiaBLoS™;2439229' Alıntı: Benim gözler yavaş yavaş dama demeye başladı Genişletmek için tıkla ... 5de uyanabılırsın umarım ben uyuynca ögleden önce uyanamıyorum
DiaBLoS™;2439229' Alıntı: Benim gözler yavaş yavaş dama demeye başladı Genişletmek için tıkla ... 5de uyanabılırsın umarım ben uyuynca ögleden önce uyanamıyorum
DiaBLoS Admin ΛKƧİ;2439231' Alıntı: hooşşşgööörrdummmmm sukur ııyımm cnm benım sen nasssunnn Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun seni gördük daha iyi olduk ... Tuba_erva' Alıntı: 5de uyanabılırsın umarım ben uyuynca ögleden önce uyanamıyorum Genişletmek için tıkla ... Alışamadım daha sivil hayatın uykusuna .. Sık sık kalkıyorum yahu ..
ΛKƧİ;2439231' Alıntı: hooşşşgööörrdummmmm sukur ııyımm cnm benım sen nasssunnn Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun seni gördük daha iyi olduk ... Tuba_erva' Alıntı: 5de uyanabılırsın umarım ben uyuynca ögleden önce uyanamıyorum Genişletmek için tıkla ... Alışamadım daha sivil hayatın uykusuna .. Sık sık kalkıyorum yahu ..