neyse ben kaçar herkese iyi geceler :bye2:
minoo Üye Love Prince' Alıntı: neyse ben kaçar herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ii qeceler
Ue-Gazi Emekli Yönetici minoo' Alıntı: ii qeceler hoşqeldn Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk bayadır uğramıyordum buraya Nasılsın ?
minoo' Alıntı: ii qeceler hoşqeldn Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk bayadır uğramıyordum buraya Nasılsın ?
minoo Üye Ue-Gazi' Alıntı: Hoşbulduk bayadır uğramıyordum buraya Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iidr saol sen nasılsn..biz buranın demirbaşı oldk sanırm
Ue-Gazi' Alıntı: Hoşbulduk bayadır uğramıyordum buraya Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iidr saol sen nasılsn..biz buranın demirbaşı oldk sanırm
minoo Üye Ue-Gazi' Alıntı: İyilik benden de tatilimin son gecesini yaşıyorum... Genişletmek için tıkla ... ben yeni qirdm tatile
Ue-Gazi' Alıntı: İyilik benden de tatilimin son gecesini yaşıyorum... Genişletmek için tıkla ... ben yeni qirdm tatile
Ue-Gazi Emekli Yönetici 14 gün tatili yedim bitirdim. Çarşamba günü işbaşı yapıcam. Püfs... Lise hatta ortaokul hayatımı istiyorum yav
14 gün tatili yedim bitirdim. Çarşamba günü işbaşı yapıcam. Püfs... Lise hatta ortaokul hayatımı istiyorum yav
minoo Üye Ue-Gazi' Alıntı: 14 gün tatili yedim bitirdim. Çarşamba günü işbaşı yapıcam. Püfs... Lise hatta ortaokul hayatımı istiyorum yav Genişletmek için tıkla ... en qüzel çaqlarımdayım lise bitti üniye hazırlanıyom oh
Ue-Gazi' Alıntı: 14 gün tatili yedim bitirdim. Çarşamba günü işbaşı yapıcam. Püfs... Lise hatta ortaokul hayatımı istiyorum yav Genişletmek için tıkla ... en qüzel çaqlarımdayım lise bitti üniye hazırlanıyom oh
minoo Üye haltie' Alıntı: iyi geceler hüseyin görüşürüz hoşgeldin ulaş oo minoda burda Genişletmek için tıkla ... tabikide bjk kokusu aldm qeldm
haltie' Alıntı: iyi geceler hüseyin görüşürüz hoşgeldin ulaş oo minoda burda Genişletmek için tıkla ... tabikide bjk kokusu aldm qeldm
Ue-Gazi Emekli Yönetici haltie' Alıntı: iyi geceler hüseyin görüşürüz hoşgeldin ulaş oo minoda burda Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Halit nasılsın ?
haltie' Alıntı: iyi geceler hüseyin görüşürüz hoşgeldin ulaş oo minoda burda Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Halit nasılsın ?
Ue-Gazi Emekli Yönetici minoo' Alıntı: en qüzel çaqlarımdayım lise bitti üniye hazırlanıyom oh Genişletmek için tıkla ... Kıymetini bil
minoo' Alıntı: en qüzel çaqlarımdayım lise bitti üniye hazırlanıyom oh Genişletmek için tıkla ... Kıymetini bil
minoo Üye hollanda mı yendi tüh be.. inşallah almanya da elenir.abd elendi ne sewindm varya --------------- Ekleme --------------- Ue-Gazi' Alıntı: Kıymetini bil Genişletmek için tıkla ... bilcem de müsade etmiyo ailem
hollanda mı yendi tüh be.. inşallah almanya da elenir.abd elendi ne sewindm varya --------------- Ekleme --------------- Ue-Gazi' Alıntı: Kıymetini bil Genişletmek için tıkla ... bilcem de müsade etmiyo ailem
EroL Emekli Yönetici mamül tasarımını etkileyen faktörler 1. pazarlama imkanları 2. işletme politikaları 3. ekonomik faktörler 4. mamül özellikleri 5. üretim imkanları
mamül tasarımını etkileyen faktörler 1. pazarlama imkanları 2. işletme politikaları 3. ekonomik faktörler 4. mamül özellikleri 5. üretim imkanları