Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Love Prince

Love Prince

Üye
gerçek bi söz :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
aynen durun size Kazım abinin sözünü yazıyorum yok böyle bir veda

Bu arada; hiç başımızdan eksik olmayan gökyüzüne, günün karanlık saatlerine, ara sıra kopsa da fırtınalara, bir gün boğulacağımız denizlere, eski günlere, neler olacağını bilmesek de geleceğe, kötülüklerle dolu olsa bile tarihe, tarihin akışını düze çıkarmaya çalışan tüm güzel yüzlü çocuklara, Donkişotlar ‘a, ateş hırsızlarına, Ernesto “Çe” Guevara’ya, yollara-yolculuklara, sevgililere, sevişmelere, sadece düşleyebildiğimiz olamamazlıklara, üşürken ısınmalara, her şeyden sıcak annelere, babalara ve tadını bütün bunlardan alan şarkılara kendi sıcaklığımızı gönderiyoruz. Kötü şeyler gördük. Savaşlar, katliamlar, ölen-öldürülen çocuklar gördük. Kendi dilini, kendi kültürünü, kendisini kaybeden insanlar, topluluklar gördük. Yanan köyler, kentler, ormanlar, hayvanlar gördük. Yoksul insanlar, ağlayan anneler, babalar, her gün bile bile sokaklarda ölüme koşan tinerci çocuklar gördük. Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya."

— Kazım Koyuncu

Love Prince

Love Prince

Üye
:ağlarım:

haltie

haltie

Üye
aynen durun size Kazım abinin sözünü yazıyorum yok böyle bir veda

Bu arada; hiç başımızdan eksik olmayan gökyüzüne, günün karanlık saatlerine, ara sıra kopsa da fırtınalara, bir gün boğulacağımız denizlere, eski günlere, neler olacağını bilmesek de geleceğe, kötülüklerle dolu olsa bile tarihe, tarihin akışını düze çıkarmaya çalışan tüm güzel yüzlü çocuklara, Donkişotlar ‘a, ateş hırsızlarına, Ernesto “Çe” Guevara’ya, yollara-yolculuklara, sevgililere, sevişmelere, sadece düşleyebildiğimiz olamamazlıklara, üşürken ısınmalara, her şeyden sıcak annelere, babalara ve tadını bütün bunlardan alan şarkılara kendi sıcaklığımızı gönderiyoruz. Kötü şeyler gördük. Savaşlar, katliamlar, ölen-öldürülen çocuklar gördük. Kendi dilini, kendi kültürünü, kendisini kaybeden insanlar, topluluklar gördük. Yanan köyler, kentler, ormanlar, hayvanlar gördük. Yoksul insanlar, ağlayan anneler, babalar, her gün bile bile sokaklarda ölüme koşan tinerci çocuklar gördük. Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya."

— Kazım Koyuncu

müthiş:(

Love Prince

Love Prince

Üye
ben kaçar herkese iyi geceler :bye2:

huri$

huri$

Üye
gunaydinlar olsun

Aziz™

Üye
kimseler yok galiba..

--------------- Ekleme ---------------

yanliş olmuş yahu gönüldaşlar diye sanmişim

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Aziz™;2418299' Alıntı:
kimseler yok galiba..

--------------- Ekleme ---------------

yanliş olmuş yahu gönüldaşlar diye sanmişim

var ama konu gece:ehe

haltie

haltie

Üye
arkadaşlar burası gececiler konusu dikkat edelim!!!

Perfect!

Üye
ozaman kervana gidek :D

Aziz™

Üye
cepten giriyorum yanlış olmuş bu ne tepki yahu.alın konunuz sizin olsun...!

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
kavga etmeyin ayırmam sonra bir olup beni dövüyorlar :(

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
biri bana yardım etsınnnn karar veremıyorummm

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Benden başka kimse yok galiba nedir yardım konusu