Selamn aleyküm gençler
Perfect! Üye sahra25' Alıntı: selamlar gececiler Genişletmek için tıkla ... selam hoşgeldin (dükkan boş oturun bi yere ben siparişleri alıcam )
sahra25' Alıntı: selamlar gececiler Genişletmek için tıkla ... selam hoşgeldin (dükkan boş oturun bi yere ben siparişleri alıcam )
Perfect! Üye minoo' Alıntı: İi qcelr millet Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ( cumaya gittim 10 dk ye gelicem ) (zamanda yolculuk)
minoo' Alıntı: İi qcelr millet Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ( cumaya gittim 10 dk ye gelicem ) (zamanda yolculuk)
Tuba.Erva Üye sonyerolsson' Alıntı: herkez nerede hepmi ezeli izliyonuz Genişletmek için tıkla ... igrenc bir espri yapabılırmıyım.. kenanı imirzalıoglunu ne zamandan berı tanıyorsun..ezelden beri
sonyerolsson' Alıntı: herkez nerede hepmi ezeli izliyonuz Genişletmek için tıkla ... igrenc bir espri yapabılırmıyım.. kenanı imirzalıoglunu ne zamandan berı tanıyorsun..ezelden beri
Perfect! Üye Tuba_erva' Alıntı: igrenc bir espri yapabılırmıyım.. kenanı imirzalıoglunu ne zamandan berı tanıyorsun..ezelden beri Genişletmek için tıkla ... evet bu gecenin esprisi hoş geldin bu arada
Tuba_erva' Alıntı: igrenc bir espri yapabılırmıyım.. kenanı imirzalıoglunu ne zamandan berı tanıyorsun..ezelden beri Genişletmek için tıkla ... evet bu gecenin esprisi hoş geldin bu arada
Tuba.Erva Üye halil09' Alıntı: evet bu gecenin esprisi hoş geldin bu arada Genişletmek için tıkla ... hosbulduk
EroL Emekli Yönetici halil09' Alıntı: nerde bu millet ya Genişletmek için tıkla ... millet ezel bağımlısı olmuş
Tuba.Erva Üye sahra25' Alıntı: h.geldin Tuba nasılsın Genişletmek için tıkla ... hosbulduk iyiyim senı sormalı =) herkese iyi geceler bu arada tekrar
sahra25' Alıntı: h.geldin Tuba nasılsın Genişletmek için tıkla ... hosbulduk iyiyim senı sormalı =) herkese iyi geceler bu arada tekrar
Perfect! Üye sahra25' Alıntı: geldik ne ısmarlıyacan Genişletmek için tıkla ... çaylar benden --------------- Ekleme --------------- sonyerolsson' Alıntı: millet ezel bağımlısı olmuş Genişletmek için tıkla ... valla ya
sahra25' Alıntı: geldik ne ısmarlıyacan Genişletmek için tıkla ... çaylar benden --------------- Ekleme --------------- sonyerolsson' Alıntı: millet ezel bağımlısı olmuş Genişletmek için tıkla ... valla ya