aaşkınn gelmıs tabee hanı çikolatamm hosgeldın renktasss eroll kıbar ol
minoo Üye ΛKƧİ;2411883' Alıntı: aaşkınn gelmıs tabee hanı çikolatamm hosgeldın renktasss eroll kıbar ol Genişletmek için tıkla ... qel yiyek kuzum alırz hemen --------------- Ekleme --------------- sonyerolsson' Alıntı: ben kibarol değl erolum Genişletmek için tıkla ...
ΛKƧİ;2411883' Alıntı: aaşkınn gelmıs tabee hanı çikolatamm hosgeldın renktasss eroll kıbar ol Genişletmek için tıkla ... qel yiyek kuzum alırz hemen --------------- Ekleme --------------- sonyerolsson' Alıntı: ben kibarol değl erolum Genişletmek için tıkla ...
Perfect! Üye yasminoz' Alıntı: herkesler gelmiş...hoşgeldiniz...naparsınız... =)) Genişletmek için tıkla ... iyilik hoşbulduk sen nasılsın
yasminoz' Alıntı: herkesler gelmiş...hoşgeldiniz...naparsınız... =)) Genişletmek için tıkla ... iyilik hoşbulduk sen nasılsın
Yasminozz Üye sonyerolsson' Alıntı: ben kibarol değl erolum Hoşbulduk yasemin bacı Genişletmek için tıkla ... yasemin kim... =)) halil09' Alıntı: iyilik hoşbulduk sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... vallaa ben iyiyim de hava kötü...şimşek gök gürültüsü yağmur kıyamet...
sonyerolsson' Alıntı: ben kibarol değl erolum Hoşbulduk yasemin bacı Genişletmek için tıkla ... yasemin kim... =)) halil09' Alıntı: iyilik hoşbulduk sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... vallaa ben iyiyim de hava kötü...şimşek gök gürültüsü yağmur kıyamet...
Perfect! Üye Tuba_erva' Alıntı: selamunaleykum hayırlı geceler herkese cümletten Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ...
Tuba_erva' Alıntı: selamunaleykum hayırlı geceler herkese cümletten Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ...
Perfect! Üye sahra25' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldiniz...
haltie Üye sağol halilcim hoşgeldin sahra. bugün fırtına vardı felaket arkadaşlar ben böyle bir şey görmedim
Perfect! Üye haltie' Alıntı: sağol halilcim hoşgeldin sahra. bugün fırtına vardı felaket arkadaşlar ben böyle bir şey görmedim Genişletmek için tıkla ... burası sıcaktı biraz eser gibi oldu yeni şimdi yine sıcak
haltie' Alıntı: sağol halilcim hoşgeldin sahra. bugün fırtına vardı felaket arkadaşlar ben böyle bir şey görmedim Genişletmek için tıkla ... burası sıcaktı biraz eser gibi oldu yeni şimdi yine sıcak
minoo Üye haltie' Alıntı: sağol halilcim hoşgeldin sahra. bugün fırtına vardı felaket arkadaşlar ben böyle bir şey görmedim Genişletmek için tıkla ... aynen ya o neydi öyle uçtu herşey
haltie' Alıntı: sağol halilcim hoşgeldin sahra. bugün fırtına vardı felaket arkadaşlar ben böyle bir şey görmedim Genişletmek için tıkla ... aynen ya o neydi öyle uçtu herşey
Perfect! Üye sahra25' Alıntı: hoşbulduk Halit & Halil nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... iyilik sen nasılsın?
sahra25' Alıntı: hoşbulduk Halit & Halil nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... iyilik sen nasılsın?