Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
yeni gelen arkadaşlar aleyküm selam Halit irtibatı koparmayalım kardeşim

Perfect!

Üye
şu pkk dıye adlandırılan sozde kurdıstan devleteının işçi partısının sılahlı kolu olan dogduklarından berı daglarda keçi b*ku yıyıp kendı idrarlarını içerek hayatta kalmaya bır hayvan olarak dewam eden yaratıkımsı varlıklardan hergecen gun dahada cok nefret edıyorum umarım herhangı bır yerde karsıma bu orgut yanlısı bırı cıkar ve munakasa halınde ıken dırek fiili eyleme gırerım kürt mıllıyetcılıgı kotu bırsey kabul ama bılmıyosunuz ki turk mıllıyetcılıgı dahada kotu bırsey.

not:bu konulardan bahsetmek bana bılmem kac ceza puanı getırebılır getıreceksede bu konudan getırsın kabulumdur ayrıca konun yerının burasının olmadıgını da bılıyorum ama bu sınırle onume gelen ılk baslıga yazdım halımı anlayısla karsılamanızı ıstıyorum

haklısın ama sana hak vermem bu yazını silinmicek olmasını engellemez ( tabi senin ceza almanı )

huri$

huri$

Üye
tekrar merhaba herkese ...
cocuklar uyumadi yaf birturlu :( gelemedim
zibidi selam nasilsin eski avatrini koysana :)

zibidi39

zibidi39

Üye
haklısın ama sana hak vermem bu yazını silinmicek olmasını engellemez ( tabi senin ceza almanı )
sılınırse sılınsın ceza alıcaksam alayım bazı konularda ınısanın gozu hıc bısey gormuyo degıl ceza almayı yarın lys sınawım ar ve hala ayaktayım neden? bu serefsızler yuzunden
tekrar merhaba herkese ...
cocuklar uyumadi yaf birturlu :( gelemedim
zibidi selam nasilsin eski avatrini koysana :)
iyi degılım huriş malesef avatar konusuna gelınce yarın koyarım söz bu arada benı nasıl unutmadın

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Zibidi Kardeş Sabır denen Şey buysa bendede tükendi kardeşim Şehit olan her asker sanki benim bir gözümü bir kulağımı bir bacagımı alıp götürüyor gibi bir his veriyor biz her ne kadar üzülsekte anne baba ve ailesi kadar tabiki üzülemeyiz bir şey olmalı artık

haltie

haltie

Üye
şu pkk dıye adlandırılan sozde kurdıstan devleteının işçi partısının sılahlı kolu olan dogduklarından berı daglarda keçi b*ku yıyıp kendı idrarlarını içerek hayatta kalmaya bır hayvan olarak dewam eden yaratıkımsı varlıklardan hergecen gun dahada cok nefret edıyorum umarım herhangı bır yerde karsıma bu orgut yanlısı bırı cıkar ve munakasa halınde ıken dırek fiili eyleme gırerım kürt mıllıyetcılıgı kotu bırsey kabul ama bılmıyosunuz ki turk mıllıyetcılıgı dahada kotu bırsey.

not:bu konulardan bahsetmek bana bılmem kac ceza puanı getırebılır getıreceksede bu konudan getırsın kabulumdur ayrıca konun yerının burasının olmadıgını da bılıyorum ama bu sınırle onume gelen ılk baslıga yazdım halımı anlayısla karsılamanızı ıstıyorum

yeni gelen arkadaşlar aleyküm selam Halit irtibatı koparmayalım kardeşim

cezalık bir yazı değil kardeşim aynı duyguları paylaşan milyonlar var.

aynen levent kaybolma kardeşim ya :ehe

hoşgeldin huriş efe ayaktamı :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Huriş yaramazlık yapıyorlarsa Şinav çektir bir daha yapmazlar

Perfect!

Üye
sılınırse sılınsın ceza alıcaksam alayım bazı konularda ınısanın gozu hıc bısey gormuyo degıl ceza almayı yarın lys sınawım ar ve hala ayaktayım neden? bu serefsızler yuzunden

senin şimdi ayakta olman bu durumu değiştirmez bence önemli olan gelecekte 'ayakta' olabilmen yada olabilmek
( siyasi içeriyi çok fazla uzatmak istemiyorum bende girdimmi banla çıkarız )
( sınavda başarılar kardeşim )

zibidi39

zibidi39

Üye
eywallah saolsın

huri$

huri$

Üye
tekrar hoşgeldin ozaman
ho$buldum sagolun

iyi degılım huriş malesef avatar konusuna gelınce yarın koyarım söz bu arada benı nasıl unutmadın
seni unuturmuyum zibidi ben sevdiklerimi unutmam $ifrelerimi unuturum sadece :ehe

cezalık bir yazı değil kardeşim aynı duyguları paylaşan milyonlar var.

aynen levent kaybolma kardeşim ya :ehe

hoşgeldin huriş efe ayaktamı :ehe
az once uyudu

Huriş yaramazlık yapıyorlarsa Şinav çektir bir daha yapmazlar
yakinda onu deniycem :ehe

--------------- Ekleme ---------------

sağolasın iyiyim ama ben kaçar kalın sağlıcakla....
Iyi geceler...
nurum az onceki mesajina cevap veremedim kusura bakma tatlim iyi geceler:op:

zibidi39

zibidi39

Üye
sıfrelerını sewmıosun o zaman sen;)

zibidi39

zibidi39

Üye
biz turklerde bürokrası dıye bısey var bılmeme avrupada oyle bısey varmı?

haltie

haltie

Üye
iyi geceler rumman:bye2:

minoo

minoo

Üye
Basımzdakiler daqdakileri pismanlar dye watana indirip saliwerirlerse bóyle şeht hberlri dha cook alirz malesf.tek cózüm sandk.elimze silah alip terorist awina çıkacak deqilz...tek cozum sandik!

Üst Alt