Evet...Haklısın...
tragedie Emekli Yönetici kingmor' Alıntı: herkeze iyi gecelerr gececilerr Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoş geldin
Tuba Üye kingmor' Alıntı: herkeze iyi gecelerr gececilerr Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoş geldiniz...
kingmor' Alıntı: herkeze iyi gecelerr gececilerr Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoş geldiniz...
haltie Üye İntifada' Alıntı: sibel hoş geldin ben gittim iyi gceler fena uykum geldi Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim
İntifada' Alıntı: sibel hoş geldin ben gittim iyi gceler fena uykum geldi Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim
Tuba Üye kingmor' Alıntı: herkeze iyi gecelerr gececilerr Genişletmek için tıkla ... İntifada' Alıntı: sibel hoş geldin ben gittim iyi gceler fena uykum geldi Genişletmek için tıkla ... iyi geceler levent aslında bende çoktan gitmisim uyuyakalmışım...hadi kalanlar iyi geceler...
kingmor' Alıntı: herkeze iyi gecelerr gececilerr Genişletmek için tıkla ... İntifada' Alıntı: sibel hoş geldin ben gittim iyi gceler fena uykum geldi Genişletmek için tıkla ... iyi geceler levent aslında bende çoktan gitmisim uyuyakalmışım...hadi kalanlar iyi geceler...
minoo Üye emrezafrak' Alıntı: kimse varmı la Genişletmek için tıkla ... çok qeç qirmişsn bn sınawa qidiyorm