verdım ya cevap yasmın .s İntifada Hosgeldın.
tragedie Emekli Yönetici eyvallah çok şükür iyiyim sen nasılsın evet ya millet nerede kavga etsek herkez toplanır 5 dakikada
tragedie Emekli Yönetici daim olsun kime sarsamki erol var oda bildiğimiz hayalet ne zaman a erol burdaymış desem kayboluyor
tragedie Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: huu huu Genişletmek için tıkla ... ΛKƧİ;2391821' Alıntı: damlar bırazdan o :d Arkasından konusalım hemen hısseder Genişletmek için tıkla ... nereden başlasakki konuşmaya
Revengeful' Alıntı: huu huu Genişletmek için tıkla ... ΛKƧİ;2391821' Alıntı: damlar bırazdan o :d Arkasından konusalım hemen hısseder Genişletmek için tıkla ... nereden başlasakki konuşmaya
Aksi Üye huu huuuu hosgeldın :d Bılmem kı bı yerden basla devamı gelır hayred bu zamana kdr coktan gelemlıydı trafıge takıldı herhal
huu huuuu hosgeldın :d Bılmem kı bı yerden basla devamı gelır hayred bu zamana kdr coktan gelemlıydı trafıge takıldı herhal
Yasminozz Üye İntifada' Alıntı: selamun aleyküm gençler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam...hoşgeldin...nasılsın... ΛKƧİ;2391767' Alıntı: verdım ya cevap yasmın .s İntifada Hosgeldın. Genişletmek için tıkla ... sana dememiştim cnm... Revengeful' Alıntı: huu huu Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinn...
İntifada' Alıntı: selamun aleyküm gençler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam...hoşgeldin...nasılsın... ΛKƧİ;2391767' Alıntı: verdım ya cevap yasmın .s İntifada Hosgeldın. Genişletmek için tıkla ... sana dememiştim cnm... Revengeful' Alıntı: huu huu Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinn...