s@hr@
Üye
Arkadaşlar insanın bırakası gelmiyor ama çok yorgunum, ayakta duramıyorum artık...
Müsaadenizle kaçıyorum
İyi geceler herkese...

Arkadaşlar insanın bırakası gelmiyor ama çok yorgunum, ayakta duramıyorum artık...
Müsaadenizle kaçıyorum
İyi geceler herkese...

iyi qeceler cnm.yrn burdaym sözArkadaşlar insanın bırakası gelmiyor ama çok yorgunum, ayakta duramıyorum artık...
Müsaadenizle kaçıyorum
İyi geceler herkese...

Müsaadenizle kaçıyorum
İyi geceler herkese...

belgeseli çeken kişiye mail atsak ayıp olurmu![]()

ilahi Leventbaşladı yineAta bu arada ayaktamı takılıyorsun ya otur bir sandalyeye![]()
![]()

iyi qeceler cnm.yrn burdaym söz![]()

iyi geceler minoinsan bir şeye ulaşamadığı zaman o nesnemi varlıkmı maddemi diyelim herneyse o dahada değerleniyor şu altyazı için yapmadıgım şey kalmadı bilmem kaç foruma üye olup bilmem kaç çevirmene mail attım olmuyor bendede bir inat oldu bu son çare dvd ye çekip bir tercumanlık şirketine yollıcam belgeseli

insan bir şeye ulaşamadığı zaman o nesnemi varlıkmı maddemi diyelim herneyse o dahada değerleniyor şu altyazı için yapmadıgım şey kalmadı bilmem kaç foruma üye olup bilmem kaç çevirmene mail attım olmuyor bendede bir inat oldu bu son çare dvd ye çekip bir tercumanlık şirketine yollıcam belgeseli

iyi geceler mino
--------------- Ekleme ---------------
İlahi Levent bu kadar uğraştın mı ya
kuşlara versek onlar götürür çevirtirirler belki ne dersin![]()

Geçen bende yaptım aynı şeyi burda olurmu şurda olurmu derken birkaç siteye üye oldum aynı gün içinde sırf amacıma ulaşmak için![]()
yolda düşürürlerse dvd yi ne yaparız
ya internet diyorsun güveniyorsun işte bir enter kadar uzak diyorsun çoğu şey ulaşamıyınca insan haliyle sinirleniyor 1,36 gb lık belgeseli indir sonrada bekleki altyazısı çıksın

yolda düşürürlerse dvd yi ne yaparız
ya internet diyorsun güveniyorsun işte bir enter kadar uzak diyorsun çoğu şey ulaşamıyınca insan haliyle sinirleniyor 1,36 gb lık belgeseli indir sonrada bekleki altyazısı çıksın

mısırla ilgili bi belgesel indirdim altyazı buldum hiç biri tutmadı
başka bi sitede dublajlı buldum onu indirdim gitti bütün emekler![]()

iyi gecelerkalan herkese iyi forumlar
![]()