Tuba
Üye
öhö öhö![]()
Hoşgeldin..

iyi geceler arkadaşlar![]()
İyi geceler Halit

öhö öhö![]()

levent formattan sonra cd ye gerek var mı yok mu?

japon filmlerini pek sevmem ama konusu güzelmiş bi bakalım![]()
cd devamlı elinde olmalı olmadık zaman pc çökerse format atman gerekirse atamassın o yüzden cd her zaman elinde olması lazım k e y l e r i pin kodu cd yide cep telefonu gibi farzet
Tamam levent yarında internetten bu cd yi araştırayım bakalım nerden bulacam bilmem.bakalım bi sağolasın bayağı aydınlattın beni allah'da seni aydınlatsın....
hadi ben kaçar cümleten iyi geceler...
cd devamlı elinde olmalı olmadık zaman pc çökerse format atman gerekirse atamassın o yüzden cd her zaman elinde olması lazım k e y l e r i pin kodu cd yide cep telefonu gibi farzet
Tamam levent yarında internetten bu cd yi araştırayım bakalım nerden bulacam bilmem.bakalım bi sağolasın bayağı aydınlattın beni allah'da seni aydınlatsın....
torrent programını tavsiye ederim internetten film program vs indirmek için amin cümlemizi inş rumman
bende onu kullanıyorumbende internetten indirmek için CryptLoad ı kullanıyorum...Denedin mi hiç?
iyi qeceler Saha..
wayy abi demek çıkmıyo öyle mi![]()
nbr nasıl gidiyor bende internetten indirmek için CryptLoad ı kullanıyorum...Denedin mi hiç?
hadi ben kaçar cümleten iyi geceler...

iyi qdiyo abim nolsun..2qün tatilimi de yaptm qeldmhoş geldin 7 bela hüsnünbr nasıl gidiyor

iyi qdiyo abim nolsun..2qün tatilimi de yaptm qeldm
snn nasıl qdiyo
cryptload hiç kullanmadım ilk defa duyoyorum
Sakaryadaydım abi izmitten qeçtm de bulamadm snin evi bliyo musn![]()