Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Gayet normal levent.bende başkaları varsa duygularımı belli etmem...mendilleri hazırlayın derler ben yok yo ağlamam derim ne bileyim işte böyle..

kesinlikle bir çok insanda bu var mesala mutluluğumuzu belli ederiz insanlara hüzün ise belli bir yere kadar istemedende olsa yakınlarımıza yada dostlarımıza yansır mutluluk paylaşılyor ama nedense hüzün paylaşılamıyor kısmen yani filmi sadece örnek olarak verdim konuya işaret olsun diye her insanda yansıması farklı olabilir

s@hr@

s@hr@

Üye
|-)iyi geceler dostlar ben kaçıyorum:bye2:

inşaalah yarın görüşürüz

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:d::d: iLahi Levent , orası kesin ..

şu an yanımda ; SherLock hoLnes - Taşıyıcı - Ruh tuzağı - Testere 5 - Death Race - Crank var ..

uzun zamandır var bunLar , fakat hiç fırsatım oLmadı .. hangisinden başLasam .. ÖneriLeriniz ???

Sahra , iyi geceLer ... :bye2:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici

şu an yanımda ; SherLock hoLnes - Taşıyıcı - Ruh tuzağı - Testere 5 - Death Race - Crank var ..

uzun zamandır var bunLar , fakat hiç fırsatım oLmadı .. hangisinden başLasam .. ÖneriLeriniz ???

crank ile taşıyıcıyı izledim ikisi arasında seçim yaparsam taşıcıyı derim

Tuba

Tuba

Üye
kesinlikle bir çok insanda bu var mesala mutluluğumuzu belli ederiz insanlara hüzün ise belli bir yere kadar istemedende olsa yakınlarımıza yada dostlarımıza yansır mutluluk paylaşılyor ama nedense hüzün paylaşılamıyor kısmen yani filmi sadece örnek olarak verdim konuya işaret olsun diye her insanda yansıması farklı olabilir

haklısın hep mutluluklar paylaşılır hüzünler hep insanın içinde kalır.Çekiniyor insan anlatmaya derdini..Paylaşamıyor.zaten paylaşacağın insanıda doğru seçmen lazım belki ondandır levent..hani derler verme sırrını dostuna oda söyler dostunun dostuna...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
taşıyaLım bakaLım yavaş yavaş :)

Tuba

Tuba

Üye

Sahra , iyi geceLer ... :bye2:

taşıyıcı kaç o seri bir film ama güzel sadece sonuncuyu seyretmedim seyretmeyide düşünmüyorum..
sherlock holnes henüz seyretmedim.
testere 5 güzel ama 6 da var artık seriyi tamamla...

pardon düzeltiyorum taşıyıcıyı seri olarak seyrettim..
başka bir filmle kariştırdım...

--------------- Ekleme ---------------

rumman kaçar...iyi geceler:bye2:Allah rahatlık versin...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
haklısın hep mutluluklar paylaşılır hüzünler hep insanın içinde kalır.Çekiniyor insan anlatmaya derdini..Paylaşamıyor.zaten paylaşacağın insanıda doğru seçmen lazım belki ondandır levent..hani derler verme sırrını dostuna oda söyler dostunun dostuna...

aynen öyle ama ben güveniceğim arkadaşlara bile pek belli etmem nedense kendi kendime üstesinden gelirim gelemesemde devamlı aklımın bir köşesinde kalır bazen sogur bazen ısınır

taşıyaLım bakaLım yavaş yavaş :)

evet güven abi taşıyıcı ve ***** seridir ortadan başlama seriye ilk filmler varsa elinde seyret :)

taşıyıcı kaç o seri bir film ama güzel sadece sonuncuyu seyretmedim seyretmeyide düşünmüyorum..
sherlock holnes henüz seyretmedim.
testere 5 güzel ama 6 da var artık seriyi tamamla...

rumman kaçar...iyi geceler:bye2:Allah rahatlık versin...

kal sağlıcaklan rumman arkadaş iyi geceler :bye2:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
10 üzerinden 8.5 alarak en güzel filmlerin arasına girmiştir o da. Hem zekayı görüyoruz filmde hem de baştan sona aksiyon ve mükkemmel bir hikaye. Başrolleri paylaşan iki isim Jude Law ile Robert Downey Jr.'ın kaliteleri zaten tartışılmaz. Konu desen banko bir konu. Dünyanın en klasik ve ünlü polisiye-macera öyküsü herhalde... Hele bir de böyle güzel işlenince...
Şiddetle tavsiye ediyorum.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Rumman , Levent , Ata yorumlarınız için teşekkür ediyorum .. uyuyup kalmışım :s

Ata ilk fırsatta atıyorum dvd.ye ve izliyorum :oke:

Love Prince

Love Prince

Üye
selamlar herkese

Perfect!

Üye
herkese iyi geceler
bana çok cıvık olup zamanla katılaşan kimyasal söyleyebilirmisiniz

Kafayı yemek üzereyim uyku tutmada ya

iyi geceler herkese
dün kimse kalmamış heralde

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
selam burada olan olmayan herkeze

Halil kardeşim hayırdır ne oldu

Tuba

Tuba

Üye
a.selam Levent.. nasılsın? iyisindir inşaallah...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
eyvallah rumman Sagolasın çok şükür iyiyim sen nasılsın

Tuba

Tuba

Üye
sağolasın iyiyim.belgeseli seyrettim gerçekten güzeldi bir sürü soru işareti var ama hepsi mantıklıydı.Kendi ülkeleri ama gerçekleri olduğu gibi anlatmışlar.

Üst Alt