hoşbulduk rumman kardeşim güven abim levent napıyon hacı
nassınız![]()
Merhabalar...
hoş geldin...Merhabalar...
sorma ya ne programlar kurup kurtarmaya çalıştım ama olmadı giden gitti500gb arşiv iyimiş Levent yazık olmuş.Bende tutamam aklımda aslında hafızam iyidir ama bunları gereksiz görüyorumbellekte fazla yer kaplamasın
değilmi?
zaten yabancı ya filmler genelde isimleride ingilizce olunca hiç aklımda kalmıyor gerilim,action,polisiye,korku, nadirende olsa dram ,bazende belgesel
yok yok demi![]()

bende iyiyim sağolun arkadaşlar deli gibi yağmur yağıyor sizde havaşar nasıl ata sizin orası nasıl![]()
Merhaba kardeşim...vay kalitenin adreside geldi kardeşim merhaba![]()
Hoşbulduk...merhabahoş geldin...
Hoşbulduk üstadım...Ata merhaba Üstad , hoş geLdin ..
Hoşbulduk...Merhabalar hoşgeldin
Gayet iyi burası. Az önce Prince Of Persia'dan geldim. Mükemmel bir film. Herkese tavsiye ediyorum...bende iyiyim sağolun arkadaşlar deli gibi yağmur yağıyor sizde havaşar nasıl ata sizin orası nasıl![]()
aynen oyunu güzeldi kargalar falan geliyor![]()
aynen yawHaclarım kaçırma git mutlaka filmine!..
PC'deki harikaydı ya... Oyununu çok severdim...

sorma ya ne programlar kurup kurtarmaya çalıştım ama olmadı giden gittizaten yabancı ya filmler genelde isimleride ingilizce olunca hiç aklımda kalmıyor
valla harika dram filmleride benim hoşuma gidiyor bu türde babam ve oğlumda ağladıgım kadar ağlamamışımdır benim gibi birisi ağlıyorsa herkez ağlar kardeşim
üzülme...olan olmuş.Babam ve oğlumu bende seyrettim ağlamamak zor..Tabi sen ağladıktan sonra![]()
sorma ya ne programlar kurup kurtarmaya çalıştım ama olmadı giden gittizaten yabancı ya filmler genelde isimleride ingilizce olunca hiç aklımda kalmıyor
valla harika dram filmleride benim hoşuma gidiyor bu türde babam ve oğlumda ağladıgım kadar ağlamamışımdır benim gibi birisi ağlıyorsa herkez ağlar kardeşim
üzülme...olan olmuş.Babam ve oğlumu bende seyrettim ağlamamak zor..Tabi sen ağladıktan sonra![]()
hep benim düşünüpte altından kalkamadığım yer burası mesala herkezin hayatında inişleri çıkışları olmuştur sert bir mizaca sahip birisiyimdir bugüne kadar ağladığımı yada veryansın ettiğimi zorluklara karşı şikayet edip yenildiğimi gören olmamıştır oysa bir film kopartıyor beni Ha şunuda söyliyim yanımda birisi varsa ne olursa olsun ağlamam buda bu sert mizacı koruma duygusu olsa gerek![]()
Eyvallah üstad!.. Paylaş ama yorumlarını bizlerle...pc.de fazla oynama şansım olmamıştı ama çok güzel gerçekten .. Üstad sen önerirsin de kaçırırmıyım![]()
Ben bir kere izledim. Fena film değil hani... Ama ayılıp bayılmadım açıkçası.' Babam ve oğLum ' u 2 kez izledim , 2 sinden de birşey anLamadım inanın![]()
' Babam ve oğLum ' u 2 kez izledim , 2 sinden de birşey anLamadım inanın![]()