Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
vay güven abi aleyküm selam hoş geldin :çay:

Tuba

Tuba

Üye
bisküvilerden favorim tuzlu olarak inanmazsın belki ama çubuk kraker peynirli çizi tatlı olarak ise negro:)

ayrıca lütfen söyle diziyi gülmeyecem söz...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hanımın çiftliği gülen olursa vururum altıpaklarla :d:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
hoş buLdum Leventim , eLine sağLık :)

Tuba

Tuba

Üye
gülmedim valla gülmedim...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sarmadı, ben kaçar iyi geceler...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
gülmedim valla gülmedim...

sagolasın rumman zaten bir ezel bir kurtlar vadisi birde bu malum diziyi izliyorum yerli dizilerden yabancılardan south park my names earl o kadar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Rumman hoş buLdum sağoLasın ..

Leventim iyi çok şükür , pek aLışkın değiLim gece takıLmaya , gittiği yere kadar artık buraLardayım :)

Tuba

Tuba

Üye
sende gülme ama yerli dizilerden küçük kadınlar ilk bölümünden beri kapalı çarşı bazen aşk ve ceza yabancılardan lost sezon 6dayım prison break onun biraz gerisindeyim sezon2.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Rumman hoş buLdum sağoLasın ..

Leventim iyi çok şükür , pek aLışkın değiLim gece takıLmaya , gittiği yere kadar artık buraLardayım :)

sevindim abi gece sohbet daha güzel oluyor gündüzde güzel ama gece kafa dengi arkadaşlar oluyor :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
sevindim abi gece sohbet daha güzel oluyor gündüzde güzel ama gece kafa dengi arkadaşlar oluyor :)

ALLAH bozmasın Leventim , neşeniz keyfiniz daim oLsun .. tüm gün sitedeydim gözLer perişan |-)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
sende gülme ama yerli dizilerden küçük kadınlar ilk bölümünden beri kapalı çarşı bazen aşk ve ceza yabancılardan lost sezon 6dayım prison break onun biraz gerisindeyim sezon2.

ya bende izlemek istiyorum daha fazla ama zamanım az o yüzden bu dizilere hiç bakmadım :(

--------------- Ekleme ---------------

ALLAH bozmasın Leventim , neşeniz keyfiniz daim oLsun .. tüm gün sitedeydim gözLer perişan |-)

amin abi cümlemizin valla ben senin yerinde olsam büyük kase bol köpüklü tuzlu bir ayran yorgunlugu alır iyi gider şimdi :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
of diyorum Leventim , reçeteyi sağLam yazdın :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
abi blendırda ayran yapayım dedim bir acayip köpüklü oldu kendimi susurlukta sandım bir an :d:

Tuba

Tuba

Üye
izlediklerimin afişlerine baktımda da vinci'nin şifresi film ve belgesel olarak var seyredersen..Levent.bide melekler ve şeytanlar seyrettin mi bilmiyorum ama güzeldi..

Üst Alt