Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Çıkaramadım Halit :d:

haltie

haltie

Üye
sen çok seversin:D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
:off:

arslansem

arslansem

Üye
beğenmediğin bjk ile gs kafa kafaya semih daha 3 4 hafta önce neler dedin şimdi neler diyorsun bence büyük konuştum de ve sıyrıl işin içinden bana yazdığın mesajda öyle demiştin biz şampiyonuz sezon sonu görüşücez demiştin

Konuya giriş yaptım ve bu sayfa karşıma çıktı.O gece net gittiği için cevap yazamamıştım :)
Beşiktaşın kopacağından emindim ama Galatasaray kesinlikle şampiyon olur diye bi ifade kullanmadım.Buyur göster ben de dedim diyeyim :)

haltie

haltie

Üye
:ehe bu transferler nasıl olucak acaba:hmmm

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
yiyin birbirinizi

haltie

haltie

Üye
Konuya giriş yaptım ve bu sayfa karşıma çıktı.O gece net gittiği için cevap yazamamıştım :)
Beşiktaşın kopacağından emindim ama Galatasaray kesinlikle şampiyon olur diye bi ifade kullanmadım.Buyur göster ben de dedim diyeyim :)

pm atmıştın ama sildim :s hatta koca yıl şunu tartıştık seninle büyük konuşma falan diye.sonuçta ne oldu son maça kaldı gs ile bjk kafa kafaya

arslansem

arslansem

Üye
Ben demedim demem de..Şampiyon olanı tahmin etmek zor ama olamayacak olanı bilmek kolay.Şubat gibi Beşiktaş kupadan elenince bu futbolla bişey olmaz dedim ki sonuç ortada.Galatasaray iddaalıydı kadro yapısı itibariyle sadece ben değil herkes yanıldı çünkü favoriydik.Olmadı ama..Beşiktaşın kopacağına kuvvetli ihtimal vermiştim ama Galatasaray kesin şampiyon olur demedim

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
bizim işimize yaradı
rekabet şimdi bjk 3, olmak için bursayı yenmek zorunda

arslansem

arslansem

Üye
Antalya mağlubiyetine sadece Bursa için üzüldüm.Umrumda değil 3. ya da 4.olmamız.Mümkün olsa 5.olalım beter olsunlar yazın sıcağında başlasınlar çalışmaya müstehak bunlara

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
semih avatarı değiştir istersen

arslansem

arslansem

Üye
Niye?

haltie

haltie

Üye
Bu işlerle pek anlamam.Ama sene başında arkadaşa dedim Galatasaray şampiyon olacak hisse al borsaya gir dedim bişeyler yap dedim ama dinlettiremedim :ehe

Şampiyon olamazsak katliam çıkarırım :pro:
Bi kere farkında mısın bilmiyorum ama Keita ile Güiza nın pozisyonlarını kıyaslayıp işin içine Fenerbahçeyi katan sensin.. :) ayrıca ben tüm Süper Lig maçlarını izliyorum Salih sen rahat ol :)

--------------- Ekleme ---------------

Fark ettiysen abi ben her maçtan sonra yazı ekliyorum buraya.Yenme,yenilme ve beraberlik fark etmiyor yani ;)
Hakemle ilgili tek laf bile söylemedim.Herşey açık ve net ortada.Kim daha iyi oynuyor bu ülkede herkes görüyor biliyor.Bu takımınızı beğeniyorsanız ben bişey diyemiyorum abi :) bizi ilgilendirmiyor takımımın şampiyon olacağına inanıyorum ama şu an zirvedeki 4 takımdan en kötü futbolu Fenerbahçe oynuyor BENCE.. ;)

daha bulucam:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Bunların hangisinden Galatasaray kesin şampiyon olacak anlamını çıkartıyorsun Halit göster onu tartışalım :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
niye diyor

haltie

haltie

Üye
Arkadaşına borsaya gir demişin :D ne dicen başka illa gs kesin şampiyon cümlesini kurman gerekmiyor ki bana 1.5 ay önce attığın mesajı silmesem onuda gösterecem ama sildim hatta görüşecez falan dedin bana :D neyse sonuç olarak büyük konuşmamak herzaman en iyisi

arslansem

arslansem

Üye
Onun espri olduğunu anlayacak kadar zekisin Halit :) bunların hiçbirinden kesin şampiyon olacak anlamı çıkaramıyorum.Ha merak etme yani şu anda kendimi haklı çıkarmak için burada böyle demiyorum.Deseydim derdim şu anda yalan yok bizde ;)
Ayrıca özel mesaj pek kullanmıyorum buyur şifreyi vereyim bak istersen aralıktan beri duran mesajlar var :)

--------------- Ekleme ---------------

1 sene olamadık diye takım mı değiştirelim.Doğuştan başladı ölene kadar devam eder ;)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
yok takım değiştir demedim arda gidici galiba ondan avatarı değiştir dedim semih

arslansem

arslansem

Üye
Bi gitsin değiştiririm :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
hayır sen ardadan önce davran dedim gittikten sonra değiştirsen bu sefer millet dicekki semihe bak arda gitti diye avatarı değiştirmiş ondan dedim kardeşim yanlış anlama:)

Üst Alt