Halit :sarıl: Acelemiz yok yahu :D Keyfine varalım :d:
tragedie Emekli Yönetici minoo' Alıntı: ya bn köpek fln öldürmedim Genişletmek için tıkla ... felan derken kedimi yoksa...
haltie Üye Praetor' Alıntı: Halit Acelemiz yok yahu Keyfine varalım Genişletmek için tıkla ... kaçarı yok olucam diyosun
Praetor' Alıntı: Halit Acelemiz yok yahu Keyfine varalım Genişletmek için tıkla ... kaçarı yok olucam diyosun
tragedie Emekli Yönetici geçen senin kedinin resmini gördüm onu bana versene pınar teneke bağlıcam kuyruguna...
tragedie Emekli Yönetici iyide nasıl eğlenicez biz eğlenmezzek bizede Yazık değilmi doğru değilmi arkadaşlar niye susuyorsunuz
iyide nasıl eğlenicez biz eğlenmezzek bizede Yazık değilmi doğru değilmi arkadaşlar niye susuyorsunuz
tragedie Emekli Yönetici Şaka yApıyorum yav severim ben kedileri kızdın ama dimi canıma değsin hep senmi beni kızdırıcan
Praetor Emekli Yönetici haltie' Alıntı: kaçarı yok olucam diyosun Genişletmek için tıkla ... Yemezler diyorum İyi geceler diliyorum Bir başka bahara diyorum
haltie' Alıntı: kaçarı yok olucam diyosun Genişletmek için tıkla ... Yemezler diyorum İyi geceler diliyorum Bir başka bahara diyorum
tragedie Emekli Yönetici iyi geceler ata hüseyin profil müziğini nereye upload ediyorsunuz mailbox sitesi göçmüş