Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Yağmur

Üye
hangi kitap bu???

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
eyvallah Halitcim iyiyim bende

ufuk erkekler hediye almasından Ne anlar biz yemek yemeyi biliriz sadece senin daha iyi bilmen lazım kardeş

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici

New Moon arayışındayım.
Halit'in dediği gibi buldum...
Okuyor sesli :d:
710 MB :D

Divx filmini 400 MB'a indirdim ulan :zuhaha:

haltie

haltie

Üye
ben anneme çanta aldım :D erken verdim çünkü birini beğenmişti çok :) bayanlar çanta cüzdan dayanamıyor çok seviyor

haltie

haltie

Üye

New Moon arayışındayım.
Halit'in dediği gibi buldum...
Okuyor sesli :d:
710 MB :D

Divx filmini 400 MB'a indirdim ulan :zuhaha:

:D o yanlışlıkla sohbetleride kaydetmiş sanırım 710 mb olurmu :s görüntülüsü 500 mb :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
ebook yazıyorum,
Facebook çıkıyor iyi mi :d:

Yağmur

Üye
biliyorum bende çok severim çanta cüzdanda annemin benden çok var hediye güzel seçerim aslında ama bişey bulamadı m kafama göre...

ata bence o seri kitap olarak al süper hatta o tarz kitap seviyorsan başka setler tavsiye edebilrim

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ya işte ilk 1,5 kitabı okudum da... Yarısını okuduğum kitaba para vermeyeyim diyorum. Bulamadım bir türlü :s
3. kitabı aldım zaten. Bu biterse 4. kitap var... 650 sayfa civarı...
Benim derdim İngilizce gelişsin... Hem sevdiğim kitap hem de dile yardımcı daha ne olsun :D
Şu 3 ve 4 ü bitirebilirsem 1300 sayfa, Harry Potter serisine geçeceğim İngilizce olarak. O da 7 seri mi ne... Oku oku bitmeyecek zaten. 5-6000 sayfa falan :d:

haltie

haltie

Üye
şal al bursa ipekten onlarda tam annelere göre

haltie

haltie

Üye
Ya işte ilk 1,5 kitabı okudum da... Yarısını okuduğum kitaba para vermeyeyim diyorum. Bulamadım bir türlü :s
3. kitabı aldım zaten. Bu biterse 4. kitap var... 650 sayfa civarı...
Benim derdim İngilizce gelişsin... Hem sevdiğim kitap hem de dile yardımcı daha ne olsun :D
Şu 3 ve 4 ü bitirebilirsem 1300 sayfa, Harry Potter serisine geçeceğim İngilizce olarak. O da 7 seri mi ne... Oku oku bitmeyecek zaten. 5-6000 sayfa falan :d:

ozaman oku dinleme :d: sana özelden bir link atacam şimdi oraya bak :D

Love Prince

Love Prince

Üye
:aha:

Yağmur

Üye
iyi fikir aslında hiç bu tarz bişey almadım... inş güzel bişey bulurum teşekkürler halit...
ata harry potter serisi eskidi artık sen yeni serilere bak mesela bir tavsiye GECE EVİ SERİSİ bir araştır 7. kitabı yeni çıkacak daha devamı var nasıl okuduğunu anlamıyorsun bile çok akıcı... ben her gün 1 kitabını bitirdim...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
ozaman oku dinleme :d: sana özelden bir link atacam şimdi oraya bak :D
Reklam mesajı rapor edin diyor :D Sen de mi Halit :d:
Düzgün gönder :D
:aha:
iyi fikir aslında hiç bu tarz bişey almadım... inş güzel bişey bulurum teşekkürler halit...
ata harry potter serisi eskidi artık sen yeni serilere bak mesela bir tavsiye GECE EVİ SERİSİ bir araştır 7. kitabı yeni çıkacak daha devamı var nasıl okuduğunu anlamıyorsun bile çok akıcı... ben her gün 1 kitabını bitirdim...
Biliyorum eskidi ama ben ne filmlerini izledim ne de kitabını okudum. O bakımdan bana yeni sayılır :D

Teşekkürler ama tavsiye için. Harry'den sonra da ona geçebilirim :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
hüseyin hoş geldin kardeş

minoo

minoo

Üye
ii qeceler millet :D
Levent abiii ben qeldm :ehe

Love Prince

Love Prince

Üye
hoşbulduk, :aha:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Minoo
:nono:

Yağmur

Üye
sen bilirsin bir tavsiye sadece şimdi herkes bu seriyi okuyor çok satanlarda hep ilk sıralarda... 7. kitap 1 hafta sonra çıkacak ön sipariş verdim bir an önce gelsin okuyum diye... bağımlılık yapıyor...

--------------- Ekleme ---------------

hoşgeldin minoşummmm....

minoo

minoo

Üye
hoşbldm yamırımmmmm :sarıl:
Atacm noldu naptm yine :D

Üst Alt