Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!
Sponsorlu Bağlantılar
Perfect!
Üye
yuvarlanıp gidiyoruz işte napalm sen napıyn faruk görşmeyeli
sorun ettiğin buysa hemen çekim bi 1100 Geçer aldırma ya.. Kafaya takılacak şeyler değil Evet yarın okullar tatil halitcim Bende iyiyim halil yaw nasıl olsun giremiyorum bu aralar .. Zayıfları düzeltmeye çabalıyorum
Perfect!
Üye
boşver zayıfları ya ben bu sene aldığm zayflarla yol yaparm 12. Sınfta kalarak rekor kıracm nerdyse
--------------- Ekleme ---------------
tabi çalişmak lazm sen bana bakma
haltie
Üye
kardeşim bende 2 yıl önce 6300 aldım 3 hafta sonra 5.kattan düşürmüştüm Allah başka dert vermesin
tragedie
Emekli Yönetici
geçmiş olsun halit telefon olmuş olmamış önemli değil benim için işime yarıyordu çalışırken kulaklıkla vs müzik dinliyordum birde ben uyurken müzik dinlemeden uyuyamıyorum ALLAH tan biraderin teli var onu alıyorum geceleri
geçmiş olsun halit telefon olmuş olmamış önemli değil benim için işime yarıyordu çalışırken kulaklıkla vs müzik dinliyordum birde ben uyurken müzik dinlemeden uyuyamıyorum ALLAH tan biraderin teli var onu alıyorum geceleri