Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Yağmur

Üye
selam

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Sa Mıllet.. Cok hastayım bu öksürük beni uyutmuyor daha yeni uyandım..

Yağmur

Üye
geçmiş olsun...

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Saolasın yaw..

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
eyv ufuk geçmiş olsun faruk

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Sende saol kardesim.. Aziz in falan yarın sınavı var pınarın da öyle onlar o yüzden yoklar.. Allah yardımcıları olsun..

Yağmur

Üye
amin kazanırlar inşallah...

zehircbbb

zehircbbb

Üye
İnşallah.. Çok zor ya gerçekten günümüzde birşeyler yapabilmek bir ilerleme kaydedebilmek meslek sahibi olmak adına.. Çok zor..

Yağmur

Üye
aynen üniversite bitincede birşey olmuyor ama şansım döner mi diye okuyoruz bakalım...

zehircbbb

zehircbbb

Üye
İnşallah boşa geçmez zamanın kardesim.. Biyerlere gelirsin .. Sonra bizide görürsün :D Dersin bi arkadaşım vardı bana böyle bir dua etmişti :D O olmasa belki burada olamazdım falan :D

Yağmur

Üye
inşallah duan kabul olur o zaman :)

bandobras

bandobras

Üye
Lise3sün herkes sana bir üniye tutun hayatın kurtulsun der...girersin çalışırsın çabalarsın...aa bir bakmışın Üniversite kapısındasın...Sonra başlarsın FFler görmeye yaz okullarına gitmeye bir bakarsın 4.sınıfsın...Lise3 de sana tavsiye verenler haydi iş bu hayatını kurtar demeye başlar...devrilip gidersin ama ne yaptını çogu zaman sen bile anlamassın:)

Not: Vize psikolojisinde olan bir gençten agıtlar..İlk dönem ilk vizeden 75 alıp 2.vizeden 15 alıp (Öyle bir not almadım) FF ile kalan genç:D

Yağmur

Üye
aynen dediğin gibi şimdi sınava gireceklerin moralini bozmak istemem ama nasıl olsa burda değiller... derlerki üniversiteye bir gir sonra çalışmadan geçersin. nerde.... bi çalışmada bak noluyo 4 senelik okul artık kaç senede biter bilinmez... şükür benim o tarz problemim olmadı şimdiye kadar... ders çalışmam ama derste dinlerim notumu güzel tutarım sınavdada geçerim ama okul bitince kalcaz ortada o ayrı...

arslansem

arslansem

Üye
:aha:

Yağmur

Üye
hoşgeldin semih...

arslansem

arslansem

Üye
Hoşbulduk..Naber?:hmmm

Yağmur

Üye
iyilik senden

arslansem

arslansem

Üye
Çok şükür..İsim ufuk mu?Beğendin mi siteyi?:)

Yağmur

Üye
yok yağmur.. evet bağımlısı oldum tüm konuları geziyorum bakalım şimdilik :)

arslansem

arslansem

Üye
Ufuk ne peki?:ehe

Üst Alt