S.A. :pro:
Perfect! Üye yok abi 8 dk kaldı. benim pc saat ti öyle --------------- Ekleme --------------- yok düşmeücekmiş yakından geçecekmiş nasa öyle diyor
yok abi 8 dk kaldı. benim pc saat ti öyle --------------- Ekleme --------------- yok düşmeücekmiş yakından geçecekmiş nasa öyle diyor
Perfect! Üye burada 1,54 oldu 6 dk var --------------- Ekleme --------------- ya bu 02:00 amerika saati değil demi bekliyoz burda ama
burada 1,54 oldu 6 dk var --------------- Ekleme --------------- ya bu 02:00 amerika saati değil demi bekliyoz burda ama
tragedie Emekli Yönetici 1,50 burada saat vay be herkezin saati yanlış açın trt 1 ordan saatleri eşitleyelim
Perfect! Üye 3 dk sonra gök taşı bende --------------- Ekleme --------------- 2 dk kaldı herkes balkonlara.....
Yağmur Üye son 2 dk ben bi balkona çıkayım artık 5 dkdan görüşürüz bakalım görebilen olacak mı... levent unutma sende bakmayı!!!
son 2 dk ben bi balkona çıkayım artık 5 dkdan görüşürüz bakalım görebilen olacak mı... levent unutma sende bakmayı!!!
tragedie Emekli Yönetici tamam bende çıkıyorum balkona 4 dakka kaldı semih balkona çıksana göktaşı geçicek saat 2 den sonra