benimde canım çekti şimdi :)
tragedie Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: intifada avatarın içimi karartıyor xD Genişletmek için tıkla ... çikoya laf yok cocuk 10 numara ağlıyor ne yapsın 1-0 yenilmiş gülsünmü cocuk lütfen --------------- Ekleme --------------- içiyorum o zaman sizde başınızın çaresine bakın
Revengeful' Alıntı: intifada avatarın içimi karartıyor xD Genişletmek için tıkla ... çikoya laf yok cocuk 10 numara ağlıyor ne yapsın 1-0 yenilmiş gülsünmü cocuk lütfen --------------- Ekleme --------------- içiyorum o zaman sizde başınızın çaresine bakın
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici En büyük asker bizim asker Abi iyiyiz seni sormalı mesaj da atamıyoruz sana kapalı hepsi
lovestar Üye iyidir kardeşim benim ne olsun.mehtap sayıyoruz işte.giremedim epeydir.şifreyi unutmuşum.fairy hallletti sağolsun...
iyidir kardeşim benim ne olsun.mehtap sayıyoruz işte.giremedim epeydir.şifreyi unutmuşum.fairy hallletti sağolsun...
minoo Üye eh işte içerden şanqr şunqr bardak sesleri qelio bardak kırdı sakar 101'ciler annemler 101 oynuyo da senn nasıl qdiyo
eh işte içerden şanqr şunqr bardak sesleri qelio bardak kırdı sakar 101'ciler annemler 101 oynuyo da senn nasıl qdiyo