İkili kıyaslama da Fenerbahçe bizden üstün..
hemen düz mantık yapmam lazım
gerçekte acıdır biberde acıdır ozaman biber gerçektir 
kardeşim böyle de canımı ye
benim demek istediğimde şu bunlar klüp takımı milli takıma mal etmek galatasaray türkiyedir demek yada fb en büyük demek soyut laflardır bunların içini dolduramassın çünkü takım tutmak yemek yemek gibidir yada elbise giymek gibidir benim en sevdiğim yemek sarmadır senin en sevdiğin yemek fasülyedir anlatabildimmi ne kadar istatislik kupa vs koysanda insanları içindeki taraftarı oldugu klüp sevgisinin önüne geçemessin o yüzden bunun tartışmasını bile yapmak gereksizdir bence

kardeşim böyle de canımı ye
benim demek istediğimde şu bunlar klüp takımı milli takıma mal etmek galatasaray türkiyedir demek yada fb en büyük demek soyut laflardır bunların içini dolduramassın çünkü takım tutmak yemek yemek gibidir yada elbise giymek gibidir benim en sevdiğim yemek sarmadır senin en sevdiğin yemek fasülyedir anlatabildimmi ne kadar istatislik kupa vs koysanda insanları içindeki taraftarı oldugu klüp sevgisinin önüne geçemessin o yüzden bunun tartışmasını bile yapmak gereksizdir bence

dünkü maç sana yaramadı semih![]()
Peki şöyle gireyim konuya..İkili kıyaslamayı kabul ediyorsun eyvallah..Peki bütün Türk takımlarının kıyaslanmasında Galatasaray üstün diyorum.Bunu neden kabul etmiyorsun?![]()
Kıyaslamam mı kıyaslayamam mı?![]()
yenilen pehlivan güreşe doymazmış derler ya
yarabbi sen bu gs takımını fenerbahçe ile ıslah etme
amin diyin
Sen benim demek istediğim yere gelmek istemiyorsun..Ki işine gelmiyor sanırım
Aynı şeyleri konuşup duruyoruz
neyse..bu kadar muhabbet yeter..Bak yine çevirdin..Sen benim demek istediğim yere gelmek istemiyorsun..Ki işine gelmiyor sanırım
Aynı şeyleri konuşup duruyoruz
neyse..bu kadar muhabbet yeter..
)