selam gececiler a.slm hayirli geceler herkese
izmirligenc Üye Love Prince' Alıntı: selam gececiler Genişletmek için tıkla ... a.slm hayirli geceler herkese
arslansem Üye yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Şu ikonu koyarken aklıma geldin vallahi.Kalbim temiz geleceğini hissettim ben napayım
yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Şu ikonu koyarken aklıma geldin vallahi.Kalbim temiz geleceğini hissettim ben napayım
Yasminozz Üye arslansem' Alıntı: Şu ikonu koyarken aklıma geldin vallahi.Kalbim temiz geleceğini hissettim ben napayım Genişletmek için tıkla ...
arslansem' Alıntı: Şu ikonu koyarken aklıma geldin vallahi.Kalbim temiz geleceğini hissettim ben napayım Genişletmek için tıkla ...
Love Prince Üye izmirligenc' Alıntı: bukadarmiydik butun gece neyse bana iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
izmirligenc' Alıntı: bukadarmiydik butun gece neyse bana iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
van_hoijdonk Emekli Yönetici Konu Sahibi İyi geceler herkese. Baktım konu aşağıda kalmış, hatıramı yukarıda tutayım dedim. Kendinize iyi bakın.
İyi geceler herkese. Baktım konu aşağıda kalmış, hatıramı yukarıda tutayım dedim. Kendinize iyi bakın.