İyi geceler Halit.. Ben de ufaktan yol alayım.. Filmim beni bekler.. :ehe
haltie Üye Mustafa Furkan' Alıntı: İyi geceler Halit.. Ben de ufaktan yol alayım.. Filmim beni bekler.. Genişletmek için tıkla ... psikopat
Mustafa Furkan' Alıntı: İyi geceler Halit.. Ben de ufaktan yol alayım.. Filmim beni bekler.. Genişletmek için tıkla ... psikopat
arslansem Üye Tatilde olduğumdan siteye ayırdığım zaman oldukça kısıtlı.Burayı da özlemiyor değilim... İyi geceler herkese
Tatilde olduğumdan siteye ayırdığım zaman oldukça kısıtlı.Burayı da özlemiyor değilim... İyi geceler herkese
Praetor Emekli Yönetici Nerede kaldın? Senin kanka gelmiş foruma Zaten biliyorduk o olduğunu da ifşa etti kendini. Eder etmez de sepet havası oldu tabii
Nerede kaldın? Senin kanka gelmiş foruma Zaten biliyorduk o olduğunu da ifşa etti kendini. Eder etmez de sepet havası oldu tabii
Love Prince Üye Praetor' Alıntı: Nerede kaldın? Senin kanka gelmiş foruma Zaten biliyorduk o olduğunu da ifşa etti kendini. Eder etmez de sepet havası oldu tabii Genişletmek için tıkla ... kurtlar vadisini izliyordum eline sağlık en iyisini yapmışsın
Praetor' Alıntı: Nerede kaldın? Senin kanka gelmiş foruma Zaten biliyorduk o olduğunu da ifşa etti kendini. Eder etmez de sepet havası oldu tabii Genişletmek için tıkla ... kurtlar vadisini izliyordum eline sağlık en iyisini yapmışsın
Mustafa Furkan Üye Hoş buldum Hüseyin kardeşim.. Karşı taraftan geliyorum şimdi.. Baya keşif yaptım hani..
Mustafa Furkan Üye Vallahi ne diyeyim.. Pek kayda değer bir şey yok. Buradan ayrılan arkadaşları orada görünce içim sızlıyor be..
Vallahi ne diyeyim.. Pek kayda değer bir şey yok. Buradan ayrılan arkadaşları orada görünce içim sızlıyor be..