:ehe
Mustafa Furkan Üye Dwyane_Wade' Alıntı: Bende çözemedim daha Genişletmek için tıkla ... Görüyorum bazen "bu ne" diyorum yahu.. arslansem' Alıntı: Site başıboş bırakılır mı?Laf mı yani dediğin şimdi Genişletmek için tıkla ... Bana mıydı? --------------- Ekleme --------------- Sil_Baştan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Değişen bir şey yok..
Dwyane_Wade' Alıntı: Bende çözemedim daha Genişletmek için tıkla ... Görüyorum bazen "bu ne" diyorum yahu.. arslansem' Alıntı: Site başıboş bırakılır mı?Laf mı yani dediğin şimdi Genişletmek için tıkla ... Bana mıydı? --------------- Ekleme --------------- Sil_Baştan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Değişen bir şey yok..
Mustafa Furkan Üye Ahanda senden başka kimse kalmadı. Bugün resmi tatil değil mi yahu? Millet erkenden uykuya daldı.
arslansem Üye Ben yatıyorum.Haftalar sonra ilk kez yarınım boş.Şimdi ben bi uyurum var ya sonra kalkar bi daha uyurum sonra bi daha bi daha İyi geceler
Ben yatıyorum.Haftalar sonra ilk kez yarınım boş.Şimdi ben bi uyurum var ya sonra kalkar bi daha uyurum sonra bi daha bi daha İyi geceler