Selamlar tekrardan herkese... aleyküm selam hoşgeldin
Love Prince Üye Mustafa Furkan' Alıntı: Selamlar tekrardan herkese... Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
Mustafa Furkan' Alıntı: Selamlar tekrardan herkese... Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
ωίт¢н кίηg Üye nadir3391' Alıntı: 5 rakamla mı kaçtı? Genişletmek için tıkla ... evet sonu 24 biletimn
Mustafa Furkan Üye Sil_Baştan' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Ooo Hüseyin.. Sen de mi buradaydın yahu? İyi seneler.. Nasılsın?
Sil_Baştan' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Ooo Hüseyin.. Sen de mi buradaydın yahu? İyi seneler.. Nasılsın?
Love Prince Üye Mustafa Furkan' Alıntı: Ooo Hüseyin.. Sen de mi buradaydın yahu? İyi seneler.. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... evet buradayım teşekkürler sanada iyi seneler... iyi olmaya çalışıyom işte sen nasılsın?
Mustafa Furkan' Alıntı: Ooo Hüseyin.. Sen de mi buradaydın yahu? İyi seneler.. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... evet buradayım teşekkürler sanada iyi seneler... iyi olmaya çalışıyom işte sen nasılsın?
Mustafa Furkan Üye ρєηтαgяαм;1898696' Alıntı: iyi seneler herkese bnde burdayım Genişletmek için tıkla ... A.Selam.. Hoş geldin.. Sil_Baştan' Alıntı: evet buradayım teşekkürler sanada iyi seneler... iyi olmaya çalışıyom işte sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok mutluyum, çok iyiyim... Bu arada tüm arkadaşlarımın yeni yılını kutlarım.
ρєηтαgяαм;1898696' Alıntı: iyi seneler herkese bnde burdayım Genişletmek için tıkla ... A.Selam.. Hoş geldin.. Sil_Baştan' Alıntı: evet buradayım teşekkürler sanada iyi seneler... iyi olmaya çalışıyom işte sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok mutluyum, çok iyiyim... Bu arada tüm arkadaşlarımın yeni yılını kutlarım.
arslansem Üye Berlin Boleyn' Alıntı: Buradan ayrılmamın aşkla meşkle alakası yok aman yanlış anlaşılmasın burdan ayrıldığımda kalbim kırktı yani en son kırık bir kalbim vardı onu tamir için aşık olmam lazım demek istedim Genişletmek için tıkla ... Hmm..Bence tam aksi aslında
Berlin Boleyn' Alıntı: Buradan ayrılmamın aşkla meşkle alakası yok aman yanlış anlaşılmasın burdan ayrıldığımda kalbim kırktı yani en son kırık bir kalbim vardı onu tamir için aşık olmam lazım demek istedim Genişletmek için tıkla ... Hmm..Bence tam aksi aslında
Berlin Boleyn arslansem' Alıntı: Hmm..Bence tam aksi aslında Genişletmek için tıkla ... semiiiiiiihhhhhh
arslansem Üye Berlin Boleyn' Alıntı: semiiiiiiihhhhhh Genişletmek için tıkla ... Ne var be düşüncemi söyledim
Berlin Boleyn Tamam yavru ceylan Artık uyuyayım sıcak yatağım beni bekler herkese mutlu geceler diliyorum kalın sağlıcakla semih yarın gece senle bilare görüşeceğim şimdi uykum var cevap veremiyorum sana
Tamam yavru ceylan Artık uyuyayım sıcak yatağım beni bekler herkese mutlu geceler diliyorum kalın sağlıcakla semih yarın gece senle bilare görüşeceğim şimdi uykum var cevap veremiyorum sana
Mustafa Furkan Üye Sil_Baştan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yahu ne saçma smiley bu.. Ne anlam taşıyor?
arslansem Üye Berlin Boleyn' Alıntı: Tamam yavru ceylan Artık uyuyayım sıcak yatağım beni bekler herkese mutlu geceler diliyorum kalın sağlıcakla semih yarın gece senle bilare görüşeceğim şimdi uykum var cevap veremiyorum sana Genişletmek için tıkla ... İstediğin zaman bilare bilare görüşelim İyi geceler
Berlin Boleyn' Alıntı: Tamam yavru ceylan Artık uyuyayım sıcak yatağım beni bekler herkese mutlu geceler diliyorum kalın sağlıcakla semih yarın gece senle bilare görüşeceğim şimdi uykum var cevap veremiyorum sana Genişletmek için tıkla ... İstediğin zaman bilare bilare görüşelim İyi geceler
Love Prince Üye ωίт¢н кίηg;1898747' Alıntı: bende kaçar ii geceler maxicep her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
ωίт¢н кίηg;1898747' Alıntı: bende kaçar ii geceler maxicep her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Mustafa Furkan Üye Ben göremiyorum seni.. Buradaysan muhabbetin nerede? Yok muhabbetin varsa, sen neredesin?
Dwyane_Wade Üye Mustafa Furkan' Alıntı: Yahu ne saçma smiley bu.. Ne anlam taşıyor? Genişletmek için tıkla ... Bende çözemedim daha
Mustafa Furkan' Alıntı: Yahu ne saçma smiley bu.. Ne anlam taşıyor? Genişletmek için tıkla ... Bende çözemedim daha