Öğrenci evinde ne yenilebilir ki?Yumurta kırdım 2 adet :ehe afiyet olsun :D
Love Prince Üye arslansem' Alıntı: Öğrenci evinde ne yenilebilir ki?Yumurta kırdım 2 adet Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun
arslansem' Alıntı: Öğrenci evinde ne yenilebilir ki?Yumurta kırdım 2 adet Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun
Samsunspor Emekli Yönetici akşamlar çökünce bu sensiz şehre yüreğim kırılır dökülür derde gözyaşı içip de bu sarhoş yerde bahrıma vurmalar sen yoksun diye ...
akşamlar çökünce bu sensiz şehre yüreğim kırılır dökülür derde gözyaşı içip de bu sarhoş yerde bahrıma vurmalar sen yoksun diye ...
Samsunspor Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Hoş geldin abi Duygu yüklü geldin Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum canım benim He Vallaha ya akşam karanlığı çoktan çöktü , baktım kimse de yok Nasılsın Kardeşim .
TuRkiShCowboy' Alıntı: Hoş geldin abi Duygu yüklü geldin Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum canım benim He Vallaha ya akşam karanlığı çoktan çöktü , baktım kimse de yok Nasılsın Kardeşim .
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Iyiyim ve yorgunum abi bina zil sesi tesisatı döşemeyi öğrendik bugün Sen nasılsın abi
haltie Üye Samsunspor' Alıntı: akşamlar çökünce bu sensiz şehre yüreğim kırılır dökülür derde gözyaşı içip de bu sarhoş yerde bahrıma vurmalar sen yoksun diye ... Genişletmek için tıkla ... vayy güven abi hayırdır
Samsunspor' Alıntı: akşamlar çökünce bu sensiz şehre yüreğim kırılır dökülür derde gözyaşı içip de bu sarhoş yerde bahrıma vurmalar sen yoksun diye ... Genişletmek için tıkla ... vayy güven abi hayırdır
Samsunspor Emekli Yönetici Enes anlıyorum seni :heh Çok şükür iyiyim kardeşim. Halit , Her zamanki halim , Melankolik