48 :ehe
Sidretül Münteha Üye halitkirli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sohbet arası. Genişletmek için tıkla ... Şarkımı Calmaa Gebertırım
halitkirli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sohbet arası. Genişletmek için tıkla ... Şarkımı Calmaa Gebertırım
Sidretül Münteha Üye İyi Geceler. --------------- Ekleme --------------- halitkirli' Alıntı: benim sarkım osğper ya apartmandakiler kırıcak kafamı bu saatte açtım dinliyom Genişletmek için tıkla ...
İyi Geceler. --------------- Ekleme --------------- halitkirli' Alıntı: benim sarkım osğper ya apartmandakiler kırıcak kafamı bu saatte açtım dinliyom Genişletmek için tıkla ...
haltie Üye arslansem' Alıntı: Yatmayın ya ben yatamıyorum siz de yatmayın Genişletmek için tıkla ... ya benimsin ya toprağın oldu
arslansem' Alıntı: Yatmayın ya ben yatamıyorum siz de yatmayın Genişletmek için tıkla ... ya benimsin ya toprağın oldu
arslansem Üye FirstClasss' Alıntı: ben Genişletmek için tıkla ... Ben derken --------------- Ekleme --------------- halitkirli' Alıntı: ya benimsin ya toprağın oldu Genişletmek için tıkla ... Yok o kadar abartmaya gerek yok --------------- Ekleme --------------- ™ мγdяєaм;1869189' Alıntı: * Aşka GönüL Vermem, Aşka inanmam ! Diyenler * Katılır Mısınızz Bitanecıkler Genişletmek için tıkla ...
FirstClasss' Alıntı: ben Genişletmek için tıkla ... Ben derken --------------- Ekleme --------------- halitkirli' Alıntı: ya benimsin ya toprağın oldu Genişletmek için tıkla ... Yok o kadar abartmaya gerek yok --------------- Ekleme --------------- ™ мγdяєaм;1869189' Alıntı: * Aşka GönüL Vermem, Aşka inanmam ! Diyenler * Katılır Mısınızz Bitanecıkler Genişletmek için tıkla ...
arslansem Üye ™ мγdяєaм;1869195' Alıntı: Zıkkım Genişletmek için tıkla ... Halen daha profilime giriyor ya yüzsüz
™ мγdяєaм;1869195' Alıntı: Zıkkım Genişletmek için tıkla ... Halen daha profilime giriyor ya yüzsüz
haltie Üye ™ мγdяєaм;1869189' Alıntı: * Aşka GönüL Vermem, Aşka inanmam ! Diyenler * Katılır Mısınızz Bitanecıkler Genişletmek için tıkla ... bu grup bana göre değil
™ мγdяєaм;1869189' Alıntı: * Aşka GönüL Vermem, Aşka inanmam ! Diyenler * Katılır Mısınızz Bitanecıkler Genişletmek için tıkla ... bu grup bana göre değil