Amin..Sende sağol canım..Bozma moralini salla yaa :) Teşekkür Ederim Yeteneksızı İzliyomusun ?
Sidretül Münteha Üye Dwyane_Wade' Alıntı: Amin..Sende sağol canım..Bozma moralini salla yaa Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim Yeteneksızı İzliyomusun ?
Dwyane_Wade' Alıntı: Amin..Sende sağol canım..Bozma moralini salla yaa Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim Yeteneksızı İzliyomusun ?
Sidretül Münteha Üye Dwyane_Wade' Alıntı: Yok hiç izlemedim..Neden sordun ki ? Genişletmek için tıkla ... Hiç Bişey Daha Soracaktım Gerek Kalmadı
Dwyane_Wade' Alıntı: Yok hiç izlemedim..Neden sordun ki ? Genişletmek için tıkla ... Hiç Bişey Daha Soracaktım Gerek Kalmadı
tksharmely Emekli Yönetici Dwyane_Wade' Alıntı: Kim moralini bozdu senin,bana söyle hemen göstereyim ona senin moralini bozmak nasılmış.. Genişletmek için tıkla ... Bi dene istersen bir şeyler göstermeyi de başarılı olacağını zannetmiyorum benim sana göstereceklerimin yanında Anladın sen onu...
Dwyane_Wade' Alıntı: Kim moralini bozdu senin,bana söyle hemen göstereyim ona senin moralini bozmak nasılmış.. Genişletmek için tıkla ... Bi dene istersen bir şeyler göstermeyi de başarılı olacağını zannetmiyorum benim sana göstereceklerimin yanında Anladın sen onu...
Sidretül Münteha Üye Yarın Çok Kötü Şeyler Olucak Yaa. Off Off Allah Belasını Versin. İçim Sıkıntılı Olunca Hep Böyle Oluyor.
Yarın Çok Kötü Şeyler Olucak Yaa. Off Off Allah Belasını Versin. İçim Sıkıntılı Olunca Hep Böyle Oluyor.
Dwyane_Wade Üye tksharmely' Alıntı: Bi dene istersen bir şeyler göstermeyi de başarılı olacağını zannetmiyorum benim sana göstereceklerimin yanında Anladın sen onu... Genişletmek için tıkla ... Ben sadece arkadaşıma moral vermeye çalışıyorum..Yoksa kimseye birşey göstereceğim yok
tksharmely' Alıntı: Bi dene istersen bir şeyler göstermeyi de başarılı olacağını zannetmiyorum benim sana göstereceklerimin yanında Anladın sen onu... Genişletmek için tıkla ... Ben sadece arkadaşıma moral vermeye çalışıyorum..Yoksa kimseye birşey göstereceğim yok
DiaBLoS Admin Teşekkür ediyorum sağolasın.. Oldukça keyifliyim .. 100 Tl daha kazandım Hayrola neyin var Melek ..
DiaBLoS Admin Allah iyilik versin Melek .. Can sağlığı versin . Dua et bol bol . Kardeşim Çağlayan , sende gececi çıktın he Gecelere hızlı girdin..
Allah iyilik versin Melek .. Can sağlığı versin . Dua et bol bol . Kardeşim Çağlayan , sende gececi çıktın he Gecelere hızlı girdin..
Dwyane_Wade Üye DiaBLoS™;1868734' Alıntı: Allah iyilik versin Melek .. Can sağlığı versin . Dua et bol bol . Kardeşim Çağlayan , sende gececi çıktın he Gecelere hızlı girdin.. Genişletmek için tıkla ... Biraz öyle oldu abi Gece Maxide vakit nasıl geçiyor anlamıyorum valla
DiaBLoS™;1868734' Alıntı: Allah iyilik versin Melek .. Can sağlığı versin . Dua et bol bol . Kardeşim Çağlayan , sende gececi çıktın he Gecelere hızlı girdin.. Genişletmek için tıkla ... Biraz öyle oldu abi Gece Maxide vakit nasıl geçiyor anlamıyorum valla
DiaBLoS Admin Herkese iyi geceler . Karnım acıktı valla . Birşeyler atıştıracağım . Biraz tv . Sonra da güzel bir uyku . Keyifli Forumlar . Sağlıcakla kalın .
Herkese iyi geceler . Karnım acıktı valla . Birşeyler atıştıracağım . Biraz tv . Sonra da güzel bir uyku . Keyifli Forumlar . Sağlıcakla kalın .
Sidretül Münteha Üye Dwyane_Wade' Alıntı: İyi geceler abi iyiyim seni gördüm daha iyi oldum Ama Meleğin morali bozuk biraz Genişletmek için tıkla ... Üzülme Ben Geldim İyi Bi Şekilde Ohh Yaa
Dwyane_Wade' Alıntı: İyi geceler abi iyiyim seni gördüm daha iyi oldum Ama Meleğin morali bozuk biraz Genişletmek için tıkla ... Üzülme Ben Geldim İyi Bi Şekilde Ohh Yaa