Actually there's nothing "up" nowadays in my life... I got flu, on Sunday i've a play so i'll be on the stage with my flu germsHi ! What's up man ?![]()
And i worked very hard today and i'm so tired etc...
Fena mısite evrenselleşti maşşallah
I definately can't remember what "couldn't find something to do" meansFine Thank YouI have just finished my exams..I really really bored in these days..I can't find something to do..
When you start buisiness life and if you chose a job very hard to do, you wouldn't understand time's passing...
Have fun 
Hoşgeldin...selam herkese ben geldim![]()
Hazır oyuncu var burada200 sayfalık senaryo yazılacak ve oynanacak.Kalan süre 72 saat![]()

http://www.maxicep.com/konu-disi/in...ak-in-english-maxicep-287304.html#post1863648Yeah,You're absolutely right man !Luckily There is Maxicep..

Artık bol bol konuşuruz orada..İngilizcesini geliştirmek isteyen bütün maxicep'lileri bekliyoruz 
Çağlayan.Nickin tanıdık geliyor![]()

Çıkartacam bi yerden amaeski üyesin ama konuşmuşluğumuz yok gibi.Sen tanıyor musun beni?Benimki de soru gerçi beni tanımayan mı var
![]()
![]()
Bir kere spor bölümünde GS-FB tartışması yaşanırken Diablos'la bana Edi ile Büdü yine gelmiş buraya demiştin..Unutulmaz o yaa 
Hee spor bölümündensin tamam
O kadar detay hatırladığına göre bayağı bi tanıyorsun beni
Ben de bandan yeni çıktım sağolsun Ata Bey 1 hafta ban verdibil bakalım hangi bölümden yedim
![]()