yine mi kafan güzel... :D
Berlin Boleyn yasminoz' Alıntı: yine mi kafan güzel... Genişletmek için tıkla ... busefer turp gibiyim ışıkları söndürünce karanlıkta buluyorum kafayı Sil_Baştan' Alıntı: gene ben geldim selam herkese Genişletmek için tıkla ... ALEYKÜMSELAM hoşgeldin
yasminoz' Alıntı: yine mi kafan güzel... Genişletmek için tıkla ... busefer turp gibiyim ışıkları söndürünce karanlıkta buluyorum kafayı Sil_Baştan' Alıntı: gene ben geldim selam herkese Genişletmek için tıkla ... ALEYKÜMSELAM hoşgeldin
Love Prince Üye Berlin Boleyn' Alıntı: busefer turp gibiyim ışıkları söndürünce karanlıkta buluyorum kafayı ALEYKÜMSELAM hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk nasılsın bakalım
Berlin Boleyn' Alıntı: busefer turp gibiyim ışıkları söndürünce karanlıkta buluyorum kafayı ALEYKÜMSELAM hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk nasılsın bakalım
Love Prince Üye Berlin Boleyn' Alıntı: iyiyim çok şükür seni sormalı genç Genişletmek için tıkla ... iyim sağolasın --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: A.s sil baştan...hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk...
Berlin Boleyn' Alıntı: iyiyim çok şükür seni sormalı genç Genişletmek için tıkla ... iyim sağolasın --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: A.s sil baştan...hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk...
__Midas__ Üye iyi geceler maxicep ramazandan beridir ilk defa kaldım bu saate kadar(sanki çok geç olmuş gibi)..
Berlin Boleyn güldürmeyin beni hahahahaahaahahaa koptuuuuuuuuuuuuuuumm --------------- Ekleme --------------- hepiniizi öpüp felç etcem nihahahaahah
güldürmeyin beni hahahahaahaahahaa koptuuuuuuuuuuuuuuumm --------------- Ekleme --------------- hepiniizi öpüp felç etcem nihahahaahah