Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

huri$

huri$

Üye
iyi geceler herkese gene ben:ehe
yaa bi selam veriyorum a$agi inmek zorunda kaliyorum geldigimde herkes degi$mi$ oluyo tekrar giri$ yapiyorum iyi gecler diye:ehe bide konulari $a$iriyorum bir oyun cafeye bi gececilere bakiyorum nerden takip edeyim bilemiyorum neyse artik gene geldim

Berlin Boleyn

iyi geceler abla:op:

genemi bamya:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İyi geceler arkadaşlar..

arslansem

arslansem

Üye
İyi geceler..Ne maçtı ama :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Oldukça güzel bir oyunla hak ettiğimiz 3 puanı. ManU gibi bir deplasmanda aldık.

huri$

huri$

Üye
arslansem

arslansem

Üye
Valla tebrikler..İddaada oynayacaktım yemedi :ehe
Eee nasılsınız kaç gecedir görüşemiyoruz :d:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
iyi geceler berlinim boleynim sorma yaa :ehe$imdi burdada maç sonrasi tarti$mayi maçi ozetini gecerler demi berlin kaçirilan pozisyonlar cezalar tarti$ilir seni dinliyoz alper
Savunmada çok başarılı olan ve zaman zaman geliştirdiği ataklarla da rakip kalede tehlikeler yaratan BEŞİKTAŞIMIZ, zorlu maçtan üç puanı bir golle söküp aldı. ŞANLI KARTALIMIZda maçın en başarılı isimlerinden olan İbrahim Toraman ve Tello ikinci yarıda sakatlandı ve oyuna devam edemedi. KARA KARTALIMIZ bu şanssızlıklara rağmen galibiyeti almasını bildi. Genç oyunculardan kurulu kadrosuyla karşılaşmaya çıkan Manchester United ise geliştirdiği ataklarda, sert savunmamızı geçemedi ve mağlubiyete razı olmak durumunda kaldı. Şunuda belirtmeden geçemeceğim ki Kırmızı Şeytanlar son 23 Şampiyonlar Ligi maçında yenilgi yüzü görmemişti. Seriyi biz bozduk ki biz seri bozmayı çok iyi bilir ve aynı zamanda çok severiz.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Herkese iyi geceler arkadaşlar..
Ben çıkıyorum..Keyifli forumlar

arslansem

arslansem

Üye
Dipnot;Spiker önce Galatasaray sonra Fenerbahçe sonra da Beşiktaş tarih yazdı dedi..Sıralamaya dikkat :ehe şaka şaka tebrikler :)

Berlin Boleyn

DiaBLoS™;1808806' Alıntı:
Herkese iyi geceler arkadaşlar..
Ben çıkıyorum..Keyifli forumlar

iyi geceler alicim a.e.o

Savunmada çok başarılı olan ve zaman zaman geliştirdiği ataklarla da rakip kalede tehlikeler yaratan BEŞİKTAŞIMIZ, zorlu maçtan üç puanı bir golle söküp aldı. ŞANLI KARTALIMIZda maçın en başarılı isimlerinden olan İbrahim Toraman ve Tello ikinci yarıda sakatlandı ve oyuna devam edemedi. KARA KARTALIMIZ bu şanssızlıklara rağmen galibiyeti almasını bildi. Genç oyunculardan kurulu kadrosuyla karşılaşmaya çıkan Manchester United ise geliştirdiği ataklarda, sert savunmamızı geçemedi ve mağlubiyete razı olmak durumunda kaldı. Şunuda belirtmeden geçemeceğim ki Kırmızı Şeytanlar son 23 Şampiyonlar Ligi maçında yenilgi yüzü görmemişti. Seriyi biz bozduk ki biz seri bozmayı çok iyi bilir ve aynı zamanda çok severiz.

:ehe artık tıkandım abla:ehe

huri$

huri$

Üye
arkada$lar oglum ablasinin kalem kutusundan kucuk makasi alip saclarini kesmi$ birkac yeri delik acmis mecbur tra$ etmem gerek baya uzundu saclari birazdan gelirim
allahim yaa maç izleyelim derken cocuk saclarini kesmi$ hangi ara yaptin efe hem ne cabuk neyse tars edip gelirim siz devam edin:ehe:ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Dipnot;Spiker önce Galatasaray sonra Fenerbahçe sonra da Beşiktaş tarih yazdı dedi..Sıralamaya dikkat :ehe şaka şaka tebrikler :)
Sıralamada bir tuhaflık yok doğru söyledi. Çünkü 3-3lük skorla ManU'yu ön elemede gs elemiş; daha sonra Boliç'in golüyle 1-0 fb yenmiş, en son olarak da 23 maçtır Şampiyonlar Ligi'nde devlere yenilmeyen bir ManU'yu biz yendik. Sıralamada bir sıkıntı yok yani :oke:

arslansem

arslansem

Üye
arkada$lar oglum ablasinin kalem kutusundan kucuk makasi alip saclarini kesmi$ birkac yeri delik acmis mecbur tra$ etmem gerek baya uzundu saclari birazdan gelirim
allahim yaa maç izleyelim derken cocuk saclarini kesmi$ hangi ara yaptin efe hem ne cabuk neyse tars edip gelirim siz devam edin:ehe:ehe
Vay afacan :kop: fazla kızma abla çocuğa..olsa severdik ya :$

Berlin Boleyn

neeeeeeeeeeeeeeeeee:kop::kop:
yazık olmuş güzelim saçlarına ama kendi düşen ağlamaz:ehe

lovestar

lovestar

Üye
s.a millet.özledim ya üç gündür...nasılsınız?

Berlin Boleyn

s.a millet.özledim ya üç gündür...nasılsınız?

aleykümselam mesut hoşgeldin:)

iyiyim çok şükür seni sormalı asıl yorgunsundur iş temposu nede ile:(seni güzel bir uyku paklar:D

lovestar

lovestar

Üye
aleykümselam mesut hoşgeldin:)

iyiyim çok şükür seni sormalı asıl yorgunsundur iş temposu nede ile:(seni güzel bir uyku paklar:D

iyiyim teşekkür ederim...evet çok yoruldum gözde.gündüz uyudum ama ya biraz daha dinlendim.beşiktasın macı olmasa uyurdum daha ama dayanamadım maçı izlemeye kalktım...ne yaptın görüşmeyeli...

Üst Alt