iyi geceler berlinim boleynim sorma yaaiyi geceler abla
genemi bamya![]()
$imdi burdada maç sonrasi tarti$mayi maçi ozetini gecerler demi berlin kaçirilan pozisyonlar cezalar tarti$ilir seni dinliyoz alperİyi geceler..Ne maçtı ama![]()

Savunmada çok başarılı olan ve zaman zaman geliştirdiği ataklarla da rakip kalede tehlikeler yaratan BEŞİKTAŞIMIZ, zorlu maçtan üç puanı bir golle söküp aldı. ŞANLI KARTALIMIZda maçın en başarılı isimlerinden olan İbrahim Toraman ve Tello ikinci yarıda sakatlandı ve oyuna devam edemedi. KARA KARTALIMIZ bu şanssızlıklara rağmen galibiyeti almasını bildi. Genç oyunculardan kurulu kadrosuyla karşılaşmaya çıkan Manchester United ise geliştirdiği ataklarda, sert savunmamızı geçemedi ve mağlubiyete razı olmak durumunda kaldı. Şunuda belirtmeden geçemeceğim ki Kırmızı Şeytanlar son 23 Şampiyonlar Ligi maçında yenilgi yüzü görmemişti. Seriyi biz bozduk ki biz seri bozmayı çok iyi bilir ve aynı zamanda çok severiz.iyi geceler berlinim boleynim sorma yaa$imdi burdada maç sonrasi tarti$mayi maçi ozetini gecerler demi berlin kaçirilan pozisyonlar cezalar tarti$ilir seni dinliyoz alper
DiaBLoS™;1808806' Alıntı:Herkese iyi geceler arkadaşlar..
Ben çıkıyorum..Keyifli forumlar
Savunmada çok başarılı olan ve zaman zaman geliştirdiği ataklarla da rakip kalede tehlikeler yaratan BEŞİKTAŞIMIZ, zorlu maçtan üç puanı bir golle söküp aldı. ŞANLI KARTALIMIZda maçın en başarılı isimlerinden olan İbrahim Toraman ve Tello ikinci yarıda sakatlandı ve oyuna devam edemedi. KARA KARTALIMIZ bu şanssızlıklara rağmen galibiyeti almasını bildi. Genç oyunculardan kurulu kadrosuyla karşılaşmaya çıkan Manchester United ise geliştirdiği ataklarda, sert savunmamızı geçemedi ve mağlubiyete razı olmak durumunda kaldı. Şunuda belirtmeden geçemeceğim ki Kırmızı Şeytanlar son 23 Şampiyonlar Ligi maçında yenilgi yüzü görmemişti. Seriyi biz bozduk ki biz seri bozmayı çok iyi bilir ve aynı zamanda çok severiz.
artık tıkandım abla
Sıralamada bir tuhaflık yok doğru söyledi. Çünkü 3-3lük skorla ManU'yu ön elemede gs elemiş; daha sonra Boliç'in golüyle 1-0 fb yenmiş, en son olarak da 23 maçtır Şampiyonlar Ligi'nde devlere yenilmeyen bir ManU'yu biz yendik. Sıralamada bir sıkıntı yok yaniDipnot;Spiker önce Galatasaray sonra Fenerbahçe sonra da Beşiktaş tarih yazdı dedi..Sıralamaya dikkatşaka şaka tebrikler
![]()

Vay afacanarkada$lar oglum ablasinin kalem kutusundan kucuk makasi alip saclarini kesmi$ birkac yeri delik acmis mecbur tra$ etmem gerek baya uzundu saclari birazdan gelirim
allahim yaa maç izleyelim derken cocuk saclarini kesmi$ hangi ara yaptin efe hem ne cabuk neyse tars edip gelirim siz devam edin![]()
fazla kızma abla çocuğa..olsa severdik ya 
arkada$lar oglum ablasinin kalem kutusundan kucuk makasi alip saclarini kesmi$ birkac yeri delik acmis mecbur tra$ etmem gerek baya uzundu saclari birazdan gelirim
allahim yaa maç izleyelim derken cocuk saclarini kesmi$ hangi ara yaptin efe hem ne cabuk neyse tars edip gelirim siz devam edin![]()

i
artık tıkandım abla
![]()

s.a millet.özledim ya üç gündür...nasılsınız?

seni güzel bir uyku paklar
aleykümselam mesut hoşgeldin
iyiyim çok şükür seni sormalı asıl yorgunsundur iş temposu nede ileseni güzel bir uyku paklar
![]()