İyi geceler...!

s.a arkadaşlar..nöbetteyim bi kaçamak giriym dedim...gene aynı ekip burda...nabersiniz?
s.a arkadaşlar..nöbetteyim bi kaçamak giriym dedim...gene aynı ekip burda...nabersiniz?

Selam Mesut, iyiyiz, seni sormalı...
Nasıl gidiyor nöbet?
Hatırlar gibiyim..Kimdi?nilüfer öreri hatırlayan bilen var mı?

Hatırlar gibiyim..Kimdi?![]()

kötü gidiyo be praetor...2 tane ex imiz var.son nöbetimde de bi ex im vardı...toplamda 2 nöbette 3 ex lik bir ortalama.gerci üçüde çok yaşlı kronik hastalardı.Allah rahmet eylesin...onun haricinde millette bi domuz gribi telaşı.hep yüksek ateş boğaz agrısı şikayetiyle gelenler...yağmurlu soğuk bir gece.yorgun uykusuz her an çağrı bekleyen ben ve ekibim...ama herşeye ragmen maxiye girmek çok güzel...
teşekkür ederim gözde halit semih...hoşbulduk cümleten dostlarım.iyi olmanıza sevindim idare ediyorum bende...

evet çok güzel parçaları vardır nilüfer örerin...mevsim bahar gibi mesela...dur dinlicem şimdi...

Vay beeeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu parcayı dinle bak müthiş![]()

Ne zaman oldu duymamıştım.

Fısır fısır...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ex tıp dilinde ölü demekmiş. Bir şey daha kattık dağarcığa
Vallahi üzücüdür tabii ama senin meslekte bir süre sonra kanıksanıyordur diye tahmin ediyorum. Bir ölü ile uğraştı isen hayatında, onun acısı başka; Allah'ın her günü 2-3 ölüyle uğraşıyorsan onun yaşattığı acı başkadır değil mi...