Berlin Boleyn
™ мγdяєaм;1795437' Alıntı:Damarıma Basmayın Fena Olcak Bakk![]()
![]()
sen hep gel yaaa gülmekten yanaklarım ağrıdı

™ мγdяєaм;1795437' Alıntı:Damarıma Basmayın Fena Olcak Bakk![]()
![]()

İnanırmısın Çatlıyorum Gülmekten Dadlum Yaasen hep gel yaaa gülmekten yanaklarım ağrıdı![]()

Makara mı?Makarna geldi aklıma..Acıktım melekkalk kız yemek yap bize
![]()
Zıkkım Yee Bananne Len Uşağın Mı Var

Bana terbiyesiz diyenen bak..Tı tı tı..Senin gibi bi hanımefendiye yakışıyor mu?Evet yakışıyor![]()

Napim Yane ayağımda Mı SalliyimYa da püüüuykum geldi
![]()

Ohaaa Lenn Şaka Dedim Görmüyomusun ?Fena olmaz hani![]()
Seni Ata ya söyliyeyim bi uyarı versin şu konuşmalarını düzelt™ мγdяєaм;1795457' Alıntı:Ohaaa Lenn Şaka Dedim Görmüyomusun ?
şakaya şakayla karşılık veriyorum görmüyomusun 
Seni Ata ya söyliyeyim bi uyarı versin şu konuşmalarını düzeltşakaya şakayla karşılık veriyorum görmüyomusun
![]()
Alla Allaa Ne Alaka Gayet Kibar Konuşuyorum 

sKızlar duruken erkeklerin ne haddine mutfağa girmekbende istiyorum banada mkarna yapın semih domates soslu olsun lütfen üstünede rende kaşar![]()
lütfen Berlin hanım önden buyrun 
Boğazına Bıçak Dayamadım YaTabii tabiiiben yatıyorum melek ya
![]()

Nerdesın Kızım Yaaa Sen Yapbende istiyorum banada mkarna yapın semih domates soslu olsun lütfen üstünede rende kaşar![]()

Herkes yakıştığı yerdeyyaa yapma bunu ben lavaboya bil gidemiyorum pert olmuşum bikerede siz erkekler bize hizmet etseniz ölürmüsünüz ayoll..yazdım bunu kenara yürü kız melek bize mutfağın yolu gözüktü![]()
aragaz 
Ooo Bannaneee Yaa Bananeee Yaaayyaa yapma bunu ben lavaboya bil gidemiyorum pert olmuşum bikerede siz erkekler bize hizmet etseniz ölürmüsünüz ayoll..yazdım bunu kenara yürü kız melek bize mutfağın yolu gözüktü![]()