Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Berlin Boleyn

™ мγdяєaм;1795437' Alıntı:
Damarıma Basmayın Fena Olcak Bakk :D:D:D :D

sen hep gel yaaa gülmekten yanaklarım ağrıdı:D

arslansem

arslansem

Üye
Yatsam mı ne artıkın :hmmm

arslansem

arslansem

Üye
Makara mı?Makarna geldi aklıma..Acıktım melek :hmmm kalk kız yemek yap bize :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Bana terbiyesiz diyenen bak..Tı tı tı..Senin gibi bi hanımefendiye yakışıyor mu?Evet yakışıyor :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Ya da püüü :ehe uykum geldi :nono:

arslansem

arslansem

Üye
Fena olmaz hani :ehe

arslansem

arslansem

Üye
™ мγdяєaм;1795457' Alıntı:
Ohaaa Lenn Şaka Dedim Görmüyomusun ?
Seni Ata ya söyliyeyim bi uyarı versin şu konuşmalarını düzelt :ehe şakaya şakayla karşılık veriyorum görmüyomusun :)

Sidretül Münteha

Üye
Seni Ata ya söyliyeyim bi uyarı versin şu konuşmalarını düzelt :ehe şakaya şakayla karşılık veriyorum görmüyomusun :)

:ehe Alla Allaa Ne Alaka Gayet Kibar Konuşuyorum :D
Kaba Versiyonunu Söylemiyorum :D
Ben Böyle Konusmuyodum Senın Yuzunden Len Demeye Basladım :ss

arslansem

arslansem

Üye
Tabii tabiii :ehe ben yatıyorum melek ya :hmmm

Berlin Boleyn

bende istiyorum banada mkarna yapın semih domates soslu olsun lütfen üstünede rende kaşar:D

Berlin Boleyn

yyaa yapma bunu ben lavaboya bil gidemiyorum pert olmuşum bikerede siz erkekler bize hizmet etseniz ölürmüsünüz ayoll..yazdım bunu kenara yürü kız melek bize mutfağın yolu gözüktü:D:D:D

arslansem

arslansem

Üye
yyaa yapma bunu ben lavaboya bil gidemiyorum pert olmuşum bikerede siz erkekler bize hizmet etseniz ölürmüsünüz ayoll..yazdım bunu kenara yürü kız melek bize mutfağın yolu gözüktü:D:D:D
Herkes yakıştığı yerde :ehe aragaz :ehe

Sidretül Münteha

Üye
Ooo Bannaneee Yaa Bananeee Yaaa :D

Üst Alt