içinde en az 'c' olan kelime hangisidir ?
Bunu kendim bulmuştum yıllar önce, yani soruyu .
Bilene 100 kntr
Tersten okuyun "enazce" 

Yazsaydın 20 dakika geçmişHem bi ton alışveriş yaptığına göre paran çok , ihtiyacın yok
![]()

kim ekti seni ahmet kardeşim yaaa.... söyle parçalayalımolaraktan
![]()
güven abi ben bilmiştim burcuyla ahmet iş birliği yapmış ahmet mesajı silmiş ben bilmiştim yoksa bana güven bak 50 50 paylaşcaklar kontörleri![]()

Teşekkür ederim.
Çok beğendim aldıklarımı, bugün biraz da yenilenme günü oldu hafif saçları da kısalttım biraz genç gözükelim. Saçlarım bağlanıyordu, uzundu şuanda çok kısa sayılmaz ama yine de eskiye göre kısa. Genç gözüküyormuşum böyle.![]()
güven abi ben bilmiştim burcuyla ahmet iş birliği yapmış ahmet mesajı silmiş ben bilmiştim yoksa bana güven bak 50 50 paylaşcaklar kontörleri![]()

İnsanı hileye zorlamayın, araya mesaj atarım şimdi görürsün işbirliğini.![]()

Tam bayram alışverişi oldu yani , imaj da değişti.. Hadi bakalım o da hayırlı olsun![]()
Bilseydin Güven abi uyumadan muhabbet ediyorken yazardın![]()

Bu ps3 oyunları çok pahalı ya, admine bayram hediyesi vermek isteyen yok mu? Taksitle de alabilirsiniz gittigidiyor linkini atabilirim.![]()
ben ps2 verirsem üstüne 400 istiyolar para olunca alcam ben sana ps3 alamadıma ama 400 lira değerinde bilgi veerdim 6 ps oyunu 400 lira 
Bu ps3 oyunları çok pahalı ya, admine bayram hediyesi vermek isteyen yok mu? Taksitle de alabilirsiniz gittigidiyor linkini atabilirim.![]()
ben ps2 verirsem üstüne 400 istiyolar para olunca alcam ben sana ps3 alamadıma ama 400 lira değerinde bilgi veerdim 6 ps oyunu 400 lira 
Ha şöyle...![]()