Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
en az c ne abi:)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
cevap yarın, 100kntrü alan olsun diye yarın söyleyecğm.
Tlf. Sıyırmaya başladı çıkıyorum.
Hayırlı geceler iyi uykular

haltie

haltie

Üye
sanada abi:)

Candy

Candy

Üye
içinde en az 'c' olan kelime hangisidir ?

Bunu kendim bulmuştum yıllar önce, yani soruyu .

Bilene 100 kntr

Tabiki "eczane" kelimesi... :ehe Tersten okuyun "enazce" :ehe

--------------- Ekleme ---------------

100 kontörü kaptım :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben yazacaktım ama onu oyun bozanlık yok, hem ben öğrenciyim benim almam lazım. :ehe

Bugün çok yoruldum, bir ton alışveriş yaptım. Ve beklediğim bir şey oldu, yine ekildik ama bundan sonra taviz yok. ;)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
kim ekti seni ahmet kardeşim yaaa.... söyle parçalayalım :maxicep: olaraktan :D

Candy

Candy

Üye
Yazsaydın 20 dakika geçmiş :ehe Hem bi ton alışveriş yaptığına göre paran çok , ihtiyacın yok :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yazsaydın 20 dakika geçmiş :ehe Hem bi ton alışveriş yaptığına göre paran çok , ihtiyacın yok :ehe

Hayat pahalı bunu anladım, aldığın sadece pantlon, ayakkabı ve kazak masraf 250 Lira! Nedir bu ya!

Az alışveriş yaparım öz alışveriş yaparım o yüzden. :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kim ekti seni ahmet kardeşim yaaa.... söyle parçalayalım :maxicep: olaraktan :D

Mustafa boşver, hadi 1 olur 2 olur ama 5 kez görüşmeye karar verip de bir insan vazgeçmez. Ben o kadar birisinin parmağında oynayacak yapıda birisi değilim. Bir dişinin ağzından çıkacak 2 kelimeye muhtaç olmadım, olmam da. Alakamı kestim o kişiyle az önce. Artık öyle birini tanımıyorum. Kendi bilir. ;)

Candy

Candy

Üye
Hayırlı olsun güle güle giy :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. :)

Çok beğendim aldıklarımı, bugün biraz da yenilenme günü oldu hafif saçları da kısalttım biraz genç gözükelim. Saçlarım bağlanıyordu, uzundu şuanda çok kısa sayılmaz ama yine de eskiye göre kısa. Genç gözüküyormuşum böyle. :)

haltie

haltie

Üye
güven abi ben bilmiştim burcuyla ahmet iş birliği yapmış ahmet mesajı silmiş ben bilmiştim yoksa bana güven bak 50 50 paylaşcaklar kontörleri:ehe:P:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güven abi ben bilmiştim burcuyla ahmet iş birliği yapmış ahmet mesajı silmiş ben bilmiştim yoksa bana güven bak 50 50 paylaşcaklar kontörleri:ehe:P:

İnsanı hileye zorlamayın, araya mesaj atarım şimdi görürsün işbirliğini. :ehe

Candy

Candy

Üye
Teşekkür ederim. :)

Çok beğendim aldıklarımı, bugün biraz da yenilenme günü oldu hafif saçları da kısalttım biraz genç gözükelim. Saçlarım bağlanıyordu, uzundu şuanda çok kısa sayılmaz ama yine de eskiye göre kısa. Genç gözüküyormuşum böyle. :)

Tam bayram alışverişi oldu yani , imaj da değişti.. Hadi bakalım o da hayırlı olsun :)

Bilseydin Güven abi uyumadan muhabbet ediyorken yazardın :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu ps3 oyunları çok pahalı ya, admine bayram hediyesi vermek isteyen yok mu? Taksitle de alabilirsiniz gittigidiyor linkini atabilirim. :ehe

haltie

haltie

Üye
İnsanı hileye zorlamayın, araya mesaj atarım şimdi görürsün işbirliğini. :ehe

tamam vazgeçtim ben bilemedim güven abi bilemedimmmmmmmmmmmmm:)

Tam bayram alışverişi oldu yani , imaj da değişti.. Hadi bakalım o da hayırlı olsun :)

Bilseydin Güven abi uyumadan muhabbet ediyorken yazardın :ehe

tamam ya bu kadarda üstüne gelinmezki insanın:)

Bu ps3 oyunları çok pahalı ya, admine bayram hediyesi vermek isteyen yok mu? Taksitle de alabilirsiniz gittigidiyor linkini atabilirim. :ehe

wii almalısın 10 lira oyunları chip takılıyo ahmet :) ben ps2 verirsem üstüne 400 istiyolar para olunca alcam ben sana ps3 alamadıma ama 400 lira değerinde bilgi veerdim 6 ps oyunu 400 lira :P:

Candy

Candy

Üye
Ha şöyle... :ehe

haltie

haltie

Üye

wii almalısın 10 lira oyunları chip takılıyo ahmet :) ben ps2 verirsem üstüne 400 istiyolar para olunca alcam ben sana ps3 alamadıma ama 400 lira değerinde bilgi veerdim 6 ps oyunu 400 lira :P:

:2agla:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben mutluyum ps3'ten. Aslında pahalı değil oyunlar, ilk çıktığında alırsan ortalama oyunlar 100 lira, ama takas sistemi var. Teknosadan falan türkiyede oyun alan yok 179 liraya. Örneğin 2 ay önce çıkan oyun 60 liraya bulunabiliyor. :)

haltie

haltie

Üye
ama wii ile pek fark yok zaten oynadığımız oyunlar belli:D pes serisi wii de mantıklı geldi bana ps2dende cok memnunum ben ama wiide cazip

Üst Alt